reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wózki,mebelki, ciuszki, kosmetyki-czyli wszystko dla naszych maleństw!! :)

Hehehe,dzieki Dziewczynki. ;-) Przekaze Radkowi te komplementy,jesli chodzi o Jego gust. :cool2: :-D :tak:
Widze,ze niedlugo na kazdym temacie bedziecie o nas plotkowac. :-D :laugh2: :-D

Dzikidzik,uhm... No to rzeczywiscie malusie te butki. :-(

No,a tak poza tym,to ... LUMPKI RULEZZZZZZZZZZ!!! :-D :tak: :-D

reklama
Dzikidzik ubranka super, ale obkupiłaś córcię!!! :tak:
Agutko prezenty dla Zuzi też świetne, ale ten wójo Radzio z mamą Was rozpieszczają :tak:;-):-)

PRZEMKO też został zaopatrzony w "Zuzinkowy basen", a dodatkowo dostał do niego rybke pływającą i pompke do wszelkich dmuchanych zabawek od chrzestnego na dzień dziecka. Ponadto to dostaliśmy z tej okazji tyle ciuszków,że całe lato mamy z głowy (dzięki mamuś;-):-)).No i chrzestna zafundowała Przemciowi parasolkę do wózka i zabawki ( w sumie piszczkami to on się nie bawi, ale ostatnio zafundowała mu czekoladę :)wściekła/y:) więc cóż... w sumie dziwne bo sama ma syna a jej syn chyba czekolady w wieku 8 miesięcy nie jadł:baffled::confused: no ale...

......ostatnio zafundowała mu czekoladę :)wściekła/y:) więc cóż... w sumie dziwne bo sama ma syna a jej syn chyba czekolady w wieku 8 miesięcy nie jadł no ale...
Ależ Aniu może to dla Ciebie było!;-) a jak nie to Przemo na pewno się nie obrazi!:-p jesli ja kąsniesz:laugh2:
Nika dzieki:tak:, ponizej wklejam kolejne nowosci!:-D choc to i tak nie wszystko!:zawstydzona/y::-D
2 nowe kocyki, sztucce fajowo wykrzywione do pyszczka, butelka i miseczka.
Uwaga wszystko po 1funciku:tak::szok::tak:

Ależ Aniu może to dla Ciebie było!;-) a jak nie to Przemo na pewno się nie obrazi!:-p jesli ja kąsniesz:laugh2:
DZIKIDZIKU taaaa masz rację:-D zeżrę ją sama,ale nie dziś, bo dziś poniedziałek a w poniedziałki zwykle się odchudzam:-p:-D
Przemko ma taką samą miseczkę do jedzenia tyle że z Kubusiem Puchatkiem
a pościel rewelka chyba też uszyje Przemkowi jakąś zieloną

Dzikidzik super ubranka. Ja też dużo ubranek kupuję w lumpeksikach.Ostatnio spódniczkę jeansową.Nigdzie nawet w sklepach nieudała mi się znaleśc żadej a tutaj tak. Jak zrobię zdjęcia zamieszczę.

dzikidzik najbardziej mi sie podobaja te sztućce, super:tak:!! a w tej poscieli to Majeczka będzie miała dzunglaste snyyyy:eek::eek::-D:-D:laugh2::laugh2:;-):tak:

widzę że prawie wszystkie dzieciaczki z BB wrzesien 2006 maja juz "Zuzankowy" basenik:-):-D:laugh2:;-):-D:-)

Dzikidzik gadżety fajowe:tak::-D, no i pościel też pierwsza klasa, jak przystało na córę Dzikidzik, Maja śpi wśród dzikich zwierząt:-p:-D:laugh2::cool2:, tylko jeszcze dzika brakuje:-p:-p:-p:-D

reklama
Do góry