reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki,mebelki, ciuszki, kosmetyki-czyli wszystko dla naszych maleństw!! :)

Hehehe,dzieki Dziewczynki. ;-) Przekaze Radkowi te komplementy,jesli chodzi o Jego gust. :cool2: :-D :tak:
Widze,ze niedlugo na kazdym temacie bedziecie o nas plotkowac. :-D :laugh2: :-D

Dzikidzik,uhm... No to rzeczywiscie malusie te butki. :-(

No,a tak poza tym,to ... LUMPKI RULEZZZZZZZZZZ!!! :-D :tak: :-D

reklama
Dzikidzik ubranka super, ale obkupiłaś córcię!!! :tak:
Agutko prezenty dla Zuzi też świetne, ale ten wójo Radzio z mamą Was rozpieszczają :tak:;-):-)

PRZEMKO też został zaopatrzony w "Zuzinkowy basen", a dodatkowo dostał do niego rybke pływającą i pompke do wszelkich dmuchanych zabawek od chrzestnego na dzień dziecka. Ponadto to dostaliśmy z tej okazji tyle ciuszków,że całe lato mamy z głowy (dzięki mamuś;-):-)).No i chrzestna zafundowała Przemciowi parasolkę do wózka i zabawki ( w sumie piszczkami to on się nie bawi, ale ostatnio zafundowała mu czekoladę :)wściekła/y:) więc cóż... w sumie dziwne bo sama ma syna a jej syn chyba czekolady w wieku 8 miesięcy nie jadł:baffled::confused: no ale...

......ostatnio zafundowała mu czekoladę :)wściekła/y:) więc cóż... w sumie dziwne bo sama ma syna a jej syn chyba czekolady w wieku 8 miesięcy nie jadł no ale...
Ależ Aniu może to dla Ciebie było!;-) a jak nie to Przemo na pewno się nie obrazi!:-p jesli ja kąsniesz:laugh2:
Nika dzieki:tak:, ponizej wklejam kolejne nowosci!:-D choc to i tak nie wszystko!:zawstydzona/y::-D
2 nowe kocyki, sztucce fajowo wykrzywione do pyszczka, butelka i miseczka.
Uwaga wszystko po 1funciku:tak::szok::tak:

Ależ Aniu może to dla Ciebie było!;-) a jak nie to Przemo na pewno się nie obrazi!:-p jesli ja kąsniesz:laugh2:
DZIKIDZIKU taaaa masz rację:-D zeżrę ją sama,ale nie dziś, bo dziś poniedziałek a w poniedziałki zwykle się odchudzam:-p:-D
Przemko ma taką samą miseczkę do jedzenia tyle że z Kubusiem Puchatkiem
a pościel rewelka chyba też uszyje Przemkowi jakąś zieloną

Dzikidzik super ubranka. Ja też dużo ubranek kupuję w lumpeksikach.Ostatnio spódniczkę jeansową.Nigdzie nawet w sklepach nieudała mi się znaleśc żadej a tutaj tak. Jak zrobię zdjęcia zamieszczę.

dzikidzik najbardziej mi sie podobaja te sztućce, super:tak:!! a w tej poscieli to Majeczka będzie miała dzunglaste snyyyy:eek::eek::-D:-D:laugh2::laugh2:;-):tak:

widzę że prawie wszystkie dzieciaczki z BB wrzesien 2006 maja juz "Zuzankowy" basenik:-):-D:laugh2:;-):-D:-)

Dzikidzik gadżety fajowe:tak::-D, no i pościel też pierwsza klasa, jak przystało na córę Dzikidzik, Maja śpi wśród dzikich zwierząt:-p:-D:laugh2::cool2:, tylko jeszcze dzika brakuje:-p:-p:-p:-D

reklama
Do góry