reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wózki,mebelki, ciuszki, kosmetyki-czyli wszystko dla naszych maleństw!! :)

Prezenty super.Odnośnie wózka. pacerówki nie kupuję. Będąc na działce ja miałam wielofunkcyjny, a koleżanką parasolkę. No i ja wszędzie poszłam: las, piasek, plaża, wertepy. Ona nigdzie. Trzęsie dzieckiem, małemu się nie podobało. Musiała go nosić bo płakał, a wózek z porozjerzdzanymi kólkami musiała pchać jedną ręką. Nie polecam ich ani do lasu ani nad morze. Takie jest moje zdanie.

reklama
Prezenty super.Odnośnie wózka. pacerówki nie kupuję. Będąc na działce ja miałam wielofunkcyjny, a koleżanką parasolkę. No i ja wszędzie poszłam: las, piasek, plaża, wertepy. Ona nigdzie. Trzęsie dzieckiem, małemu się nie podobało. Musiała go nosić bo płakał, a wózek z porozjerzdzanymi kólkami musiała pchać jedną ręką. Nie polecam ich ani do lasu ani nad morze. Takie jest moje zdanie.

No fajnie, wierzę. Tylko, że ja nie zapakuję się do samochodu z 2 dzieci, mężem i dużym psem wraz ze wszystkimi niezbędnymi rzeczami na 2 tyg. Po prostu muszę mieć taki wózek albo żadnego.

Margolis nieźle zaszalałaś, bliźniaki miały na czym brykać!:tak:
Mamomarcela my mamy wózek 3kołowy i prowadzi się super:tak:. Możesz zakręt zrobić o 360stopni jedną ręką. Tylko ten co wybrałaś ma duże koła i jak go złożysz to i tak będzie duży. Ale fajowy jest!
mju i Renne pytałyście o nasz wózek na "Zdjęciach...". Kupiłam go na allegro za uwaga 80zł:szok: /nowy/. Waży 4kg, super się prowadzi. Tylko że nierozkłada się do pozycji leżącej, niejest zbyt mocny:-(. Jak jechałyśmy na lotnisko to kierowca autobusu pękł nam kółko:wściekła/y:. Kupiliśmy na lotnisku taśmę klejącą, tą szeroką, żby je jakoś obkleić i 5min później nam ją zabrali, bo do samolotu niemożna brać.:wściekła/y::tak::-D Zamówię nowe kółka na allegro!

Zaszalałam, bo na chrzciny chrześni zaszaleli, bo inaczej nie dałabym rady tak zaszaleć. Ale bardzo się cieszę, bo będą miały przez parę lat niezłą zabawę.

A ja mam trójkołowca i jest super!

wklejam ciuchy, które kupiłam Majeli. Wiem, wiem trochę zaszalałam:baffled:, ale co tam:-D
1. poncho-ręcznik z kapturem, fajowy na plażę czy basen
2. kiecka na ślub bliźniaka mojego U. /we wrześniu/
3. kurteczka tak na 2 lata
5. butki te sportowawe idą na allegro:-(, bo za małe a niezdąrzyłam już oddać:dry:

reklama
Do góry