reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki ,łózeczka dla naszych pociech

reklama
ANNA22 wygląda rzeczywiście fajnie. Oczywiście wszystko to kwestia gustu. Najlepiej podejść do jakiegoś sklepu i obejrzeć na żywo.
Tak na pewno odwiedzę parę sklepów, bo jednak muszę "poczuć" wózek w dłoni ;-):-)
ANNA powodzenia w szukaniu wozia :-)
Dziękuje Kochana ;-):-)
Aniu tak jest fajny ten wózek - ja widziałam taki sam jak byłam jeszcze w ciąży i pan w sklepie go zachwalał, ale wiadomo - sprzedawca przeważnie tak będzie nakręcał klienta na kupno.
Komfort jazdy jest bardzo ważny i takie duże koła są fajne - ja mam przy swoim X-Landerze i podczas tej zimy już nieraz wybrnęłam ze śniegu.
No właśnie bardzo mi zależy na dużych, pompowanych kołach..
A mój Sami ma zmienione łózeczko:crazy::crazy::crazy::crazy::crazy:. Jego starsza siostrzyczka(Niki) tak wariowała że złamała bok. Myślała ze utrzyma jej ciężar:baffled::baffled::baffled: Szybki tel do bratowej i mały spi już w innym łóżeczku :-p A juz sie bałam ze kolejny wydatek nas czeka:nerd:
Ojojoj, dobrze jednak, że udało się coś szybko znaleźć..;-)

Evelajna..ja ją dostałam, a darowanemu koniowi...na razie i tak jeździmy w gondolce. Moze jak skonczy 5 miechów to na spacerówke przejdziemy;-)

My też w gondolce póki co. Do domu na święta potrzebuję, bo nie chcę stąd tachać po samolotach etc. A jak już kupię, to niech będzie i na jesień i na zimę...

Aniu ja mam Mutsy ale na podwoziu 4rider. taki jak ten, w kolorze ice blue.
..:: BOBO WÓZKI DZIECIĘCE ::.. ► Bebecar Peg Perego Maxi Cosi: Mutsy 4RIDER głęboko- spacerowy
Dwa mniejsze kółka z przodu i dwa większe z tyłu. Przednie są obrotowe, ale można to zablokować (tak jak zresztą w urban riderze oś skrętną ;-)) I ja jestem zadowolona. Przez błoto pośniegowe jedzie jak czołg. Jedno co bym zmieniła to koła z piankowych jakie mam na pompowane, no ale chciałam, żeby był jak najlżejszy, to teraz mam ;-)
Ja kupiłam wózek używany i teraz mimo tego, że jest non stop składany i rozkładany (garażuje w bagażniku) trzyma się dobrze. Faktem jest, że gondolka mogłaby być trochę większa, ale Maciek jeszcze przez mies na pewno w niej pojeżdzi. A Ty chyba bardziej interesujesz sie z resztą wersja spacerową :tak: o niej niestety nic nie moge powiedzieć, bo jeszcze nie próbowaliśmy :rofl2:

reklama
ja mogę polecić wam kolcrafta, jestem zachwycona nim- leciutki, przekładane siedzisko na 2 kierunki jazdy, regulacja oparcia, podnóżka, 2 wyjmowane tacki na picie czy zabawke a druga przy raczce, spory kosz zakupowy,po złożeniu zajmuje naprawde baaaardzo mało miejsca,dodatkowy zagłówek,amortyzatory,mozna wmontowac wiele modeli nosidełka.... świetny. odkupiłam od koleżanki która uzywała go dosłownie kilka razy, więc udało mi się za okazyjna cenę:-p

tak wygląda:
OBROTOWY WÓZEK SPACEROWY TRZYKOŁOWY Kolcraft USA (560467162) - Aukcje internetowe Allegro

tą tacke przy dziecku ma jak na zdjęciu katalogowym

Do góry