reklama
ppatqa
Październikowe mamy'08
Bolder ładniutkie facxet też je zachwala, że dobry i szybki serwis, i sie sprawdzają, ale odradzil nam na dziury. Ja mam jedna droge asfaltową, naszczęście prowadzi tylko do jednej wioski, więc nie ma ruchu, a pozatym zostaja mi drogi polne z piachem lub las. więc szukamy czegos co sie sprawdzi w naszych warunkach
Mi sie jeszcze ten podoba,ale jest troche drogi,ale babcie chca sie zlozyc i nam kupic wiec jeszcze sie zastanawiam,nad nim,albo ktoryms bolderem:-)
Quinny Speedi SX Chilli +gondola cabrio+śpiw+tor. (371279984) - Aukcje internetowe Allegro
Quinny Speedi SX Chilli +gondola cabrio+śpiw+tor. (371279984) - Aukcje internetowe Allegro
ppatqa
Październikowe mamy'08
mi tez sie podobał i ten był moim faworytem, ale facet odradził, bo w PL zle jest cos z importerem i przy gwarancji czeka sie 2 tyg lub nie uznają wszystkich wad, mówił też ze te są tak samo dobre jak bolder i x-lander, ale u ciebie nie powino byc problemów z reklamacja
Mnie ten bolder też kusi. Szukam wózka z przekładaną spacerówką (tyłem lub przodem) albo chociaż przekładną rączką - budżet przeznaczony na ten cel, to tak w okolicach atlantica, czyli jakieś 1200 zł + mały fotelik. Dlatego ta omega tak mnie ciekawi 

reklama