reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki ,łózeczka dla naszych pociech

reklama
A co powiecie na ten wózek?
SUPER TANIE WÓZKI Z FOTELIKIEM + 3 GRATISY+FOLIA (numer 367343397)
SUPER EKSKLUZYWNY WÓZEK SAFARI TRAVEL+FOTELIK ! (numer 367463930)
Nie moge znaleźć tego co jest w moim mieście ale jak znajde wkleje link.

Hej! Nareszcie moge wkleić fotke wózka, który dzidzius dostał juz od moich rodzicow. Dodatkowo posiada wkładke dla noworodka i ochraniacz na nózki. Jest duzy ale na szczęście nie musze sie przejmować rozmiarami i waga.

Załączniki

• 338716081.jpg
    338716081.jpg
    12,2 KB · Wyświetleń: 95
Anula sliczny wozio :-)

Minisia ten ostatnio TORENT dalas mi do myslenie jest super taki jak jak chce i nie jest drogi :-)
Mam nadzieje ze nie zdrozeje jak ja bede chciala go kupic :-)

reklama
Anula - prezent ekstra. Gratuluję!

Jeśli chodzi o zakup wózka, to szczerze polecam zobaczyć najpierw na żywo. Kupiłam w zeszłym roku spacerówkę na allegro, bo mi się spodobała wizualnie. Wózek okazał się wyprodukowany w Chinach. Co prawda wiosnę i lato w niej przetrwaliśmy, ale z duszą na ramieniu. Teraz mam tak, że szkoda wyrzucić i strach komuś oddać nawet za darmo. Najlepiej obejrzeć i zamówić gdzie taniej. W internecie też trzeba zwracać uwagę czy towar ma polską gwarancję. Nieraz super okazję pochodzą z Czech albo Słowacji i różnią się tym, że mają nieznaczącą dla nas wszywkę, ale jak coś się stanie, to polski serwis tego nie naprawi - tak słyszałam.

Do góry