magdziunia pokoik prześliczny :-):-) Mi dokładnie wyszedł taki sam kolor ścian w pokoiku Kacperka :-) Planuje też dać aplikacje na ścianę tylko że z Kubusiem Puchatkiem :-) zastanawiamy się czy nie złamać jeszcze tego koloru dodatkowo jakimś innym kolorem bo nawet przez szybę w drzwiach przebija taki intensywny kolor na zewnątrz. Jeszcze efektu dodaje to że zawsze z tamtej strony przez cały dzień słońce wpada przez okno i jest totalna żarówka
reklama
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
MADZIU przeslicznie to wyglada :-)
magdziunia
Październikowa Mama'08
Dzięki bardzo - ciesze się, że i Wam się podoba.
Marma u nas są dwa kolorki - jeden jest taki raczej chłodny bo rozmyty wrzos a drugi to pole kukurydzy.
Z początku jakoś nie wyobrażałam sobie jak to będzie ale wyszło fajnie.
Bardzo dużo dały te aplikacje - ożywiły jeszcze dodatkowo ściany.
Myślałam o aplikacjach z filmu Cars i Kubuś Puchatek - ale wybraliśmy takie.
Marma u nas są dwa kolorki - jeden jest taki raczej chłodny bo rozmyty wrzos a drugi to pole kukurydzy.
Z początku jakoś nie wyobrażałam sobie jak to będzie ale wyszło fajnie.
Bardzo dużo dały te aplikacje - ożywiły jeszcze dodatkowo ściany.
Myślałam o aplikacjach z filmu Cars i Kubuś Puchatek - ale wybraliśmy takie.
magdziunia
Październikowa Mama'08
Uleńko dzięki - jak patrzę na zdjęcia pokoików, to czuję taką magię.
To bardzo miłe uczucie patrzeć i patrzeć.
Szykowanie dla największego skarbu na świecie takiego miejsca, w którym będzie czuło się bezpiecznie jest ważne.
To bardzo miłe uczucie patrzeć i patrzeć.
Szykowanie dla największego skarbu na świecie takiego miejsca, w którym będzie czuło się bezpiecznie jest ważne.
mirabelka73
Październikowe mamy'08
Madziu super efekt, wesoło i milutko
reklama
wanilia79
Entuzjast(k)a
Ja to zawsze poniewczasie
Magdziunia pokoik Sebastianka wygląda rewelacyjnie!! I ten kolor, i aplikacje na ścianach, no po prostu super! Aż zazdroszczę niuniowi takiego ślicznego kącika
Magdziunia pokoik Sebastianka wygląda rewelacyjnie!! I ten kolor, i aplikacje na ścianach, no po prostu super! Aż zazdroszczę niuniowi takiego ślicznego kącika
Też kupiłam ich pościel (właściwie teściówka ;-)), a śpiworek fajny, może i ja dokupię, albo poczekam na Twoje opinie, jak już go przetestujesz ;-).