reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki ,łózeczka dla naszych pociech

magdziunia pokoik prześliczny :-):-) Mi dokładnie wyszedł taki sam kolor ścian w pokoiku Kacperka :-) Planuje też dać aplikacje na ścianę tylko że z Kubusiem Puchatkiem :-) zastanawiamy się czy nie złamać jeszcze tego koloru dodatkowo jakimś innym kolorem bo nawet przez szybę w drzwiach przebija taki intensywny kolor na zewnątrz. Jeszcze efektu dodaje to że zawsze z tamtej strony przez cały dzień słońce wpada przez okno i jest totalna żarówka :cool2:

reklama
Dzięki bardzo - ciesze się, że i Wam się podoba.

Marma u nas są dwa kolorki - jeden jest taki raczej chłodny bo rozmyty wrzos a drugi to pole kukurydzy.
Z początku jakoś nie wyobrażałam sobie jak to będzie ale wyszło fajnie.
Bardzo dużo dały te aplikacje - ożywiły jeszcze dodatkowo ściany.
Myślałam o aplikacjach z filmu Cars i Kubuś Puchatek - ale wybraliśmy takie.

Uleńko dzięki - jak patrzę na zdjęcia pokoików, to czuję taką magię.
To bardzo miłe uczucie patrzeć i patrzeć.
Szykowanie dla największego skarbu na świecie takiego miejsca, w którym będzie czuło się bezpiecznie jest ważne.

reklama
Ja to zawsze poniewczasie :baffled:

Magdziunia pokoik Sebastianka wygląda rewelacyjnie!! I ten kolor, i aplikacje na ścianach, no po prostu super! Aż zazdroszczę niuniowi takiego ślicznego kącika :-D

Wiolu tak tej firmy :-D
Co do firmy Feretti to jest ok - widziałam nawet ich wyroby w Smyku - mam jeszcze taki śpiworek do spania tej firmy - oto focia:
Też kupiłam ich pościel (właściwie teściówka ;-)), a śpiworek fajny, może i ja dokupię, albo poczekam na Twoje opinie, jak już go przetestujesz ;-):-p.

Do góry