reklama
magdziunia
Październikowa Mama'08
Dzięki bardzo
No właśnie lokatora brak i już chciałabym aby Sebuś się urodził.
Wiolu śpiworek jest dość sporawy a chciałam wykorzystać go aby mały się nie rozkopywał.
No właśnie lokatora brak i już chciałabym aby Sebuś się urodził.
Wiolu śpiworek jest dość sporawy a chciałam wykorzystać go aby mały się nie rozkopywał.
J
justyneczka
Gość
MAGDZIUNIA super dekoracja:-)
Antuanet24
Październikowe mamy'08
magdziunia fajne te aplikacje trafiłaś:-) Od razu widać że pokoik dziecięcy. A te gwiazdy świecą w ciemności?No to synek może już wychodzić, jak ma takie łóżeczko przygotowane.:-)
magdziunia
Październikowa Mama'08
Tak świecą nawet fajnie a w Lidlu wczoraj kupiliśmy do kontaktu taki świecący księżyc-lampkę.
Dużo nie daje, ale dziecko nie będzie później rączek wkładało.
Dużo nie daje, ale dziecko nie będzie później rączek wkładało.
Martynka1987
Mama Rafałka i Roksanki!!
Magdziunia te aplikacje super, tez własnie chcemy kupic jakies, ale nigdzie nie widziałam w sklepie. Wie ktos gdzie jest tego duzo :-)?? A co do gwiazdek świecących w ciemności, to ja miałam na suficie u siebie w pokoju, hehe. Dla dziecka tez chcielismy teraz poprzyklejac koło łóżeczka, ale moja tesciowa wybiła nam to z głowy. Ona jest pielęgniarką na oddziale dziecięcym i stwierdziła, ze takie swiecace gwiazdki bardzo źle wpływają na psychike niemowlaka, szczegolnie jak sie obudzi w nocy, jak jest ciemno i widzi tylko takie swiecące punkty... Może jest cos w tym prawdy, no nie wiem, ale w sumie powstrzymało mnie to na razie przed ich kupnem.
A tu jak obiecałam łożeczko dla naszego maluszka, na razie w wersji roboczej, bo stoi jeszcze chwilowo w salonie, musimy zrobic miejsce w sypialni :-)
A tu jak obiecałam łożeczko dla naszego maluszka, na razie w wersji roboczej, bo stoi jeszcze chwilowo w salonie, musimy zrobic miejsce w sypialni :-)
reklama
magdziunia
Październikowa Mama'08
Martynko łóżeczko super naprawdę i pościel również.
Ja aplikacje kupowałam w Liroy Merlin mają duży wybór.
Polecam.
Ja aplikacje kupowałam w Liroy Merlin mają duży wybór.
Polecam.