reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki ,łózeczka dla naszych pociech

Czarna bardzo fajny pomysł.

Mój tata z zamiłowania skleja i składa modele samolotów i statków - już wyobrażam sobie maleńkie rąsie wnusia trzymające TITANICA :-D

Ja narazie mam przy żyrandolu w pokoju małego - takie dzwonki aniołki:

reklama
Madziu te dzwoneczki tez mi sie strasznie podobaja ale dzwieki juz nie:-p

Hehe to dziadek bedzie musiał ostro pilnowac kolekcji:-D:-D u mnie na szczescie beda tylko te dwa no moze jeszcze jeden dokupie. Tak tylko do ozdoby powieszone:tak:

Kubusiowe łóżeczko skręcone:-) Aby trzeba będzie jeszcze pościel ubrać, ale to jak się rozdwoję:tak: Czyli prawie wszystko gotowe, mogę rodzić;-)
00000001

Antuanet super łóżeczko, od razu z szafką i przewijakiem :-) Tez ogladałam podobne, ale w koncu zamowilismy "standardowe" z szuflada :-) No to kącik dla malucha masz gotowy, mozesz sie szykowac do porodu, he he :-D

Więc tak - to jest łóżeczko Sebastianka

A to są jaśniutkie mebelki w pokoiku.

Ściany w pokoju mają leciutki fiolecik a na zdjęcia nie oddają tego.

Madzia pokój Sebastianka rewelacyjny!!!! Bardzo podobają mi się te jasne mebelki i już tak wszystko ślicznie przygotowane, no i piękna pościel :tak::tak::tak:(czy to może z firmy feretti?)

Czarna bardzo fajny pomysł.

Mój tata z zamiłowania skleja i składa modele samolotów i statków - już wyobrażam sobie maleńkie rąsie wnusia trzymające TITANICA :-D

Ja narazie mam przy żyrandolu w pokoju małego - takie dzwonki aniołki:
Ja dzwoneczki mam w każdym pokoju, ponoć przyciągają pozytywną energię zgodnie z feng shui. :cool::cool:

Kubusiowe łóżeczko skręcone:-) Aby trzeba będzie jeszcze pościel ubrać, ale to jak się rozdwoję:tak: Czyli prawie wszystko gotowe, mogę rodzić;-)
Fotoalbum.eu - Antuanet (1)
Ajjj przepraszam, podwójnie mi si kliknęło....A żaba coś nie działa.
Anteka fajniusie łózeczko i ciekawe rozwiązanie z tą półką i szufladami :tak::tak::tak:

Wiolu tak tej firmy :-D
A dzwoneczki dostałam na urodzinki od psiapsiółki zaraz po stracie.
Wiec wiszą sobie w pokoiku i teraz będą opiekowały się moim skarbem.

Co do firmy Feretti to jest ok - widziałam nawet ich wyroby w Smyku - mam jeszcze taki śpiworek do spania tej firmy - oto focia:

reklama
Do góry