reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki ,łózeczka dla naszych pociech

Dokładnie a jak już coś się dostało, to człowiek cieszył się jak nic tzn mówię o rodzicach bo ja jako brzdąc zbytnio nie pamiętam łóżeczka swojego ale zabawki tak :-D

reklama
Jeszcze troszkę rzeczy chciałabym umieścić w pokoiku.
Myślałam o jakichś obrazkach czy naklejkach na ścianę, może kotki gipsowe kolorowe.
Prosto zrobić i dość szybko.

A poza tym chciałabym kupić firaneczki w zwierzątka - widziałam śliczne w żyrafki i słoniki.
Zastanawiam się nad kwiatkami do pokoju - czy można umieścić czy nie?????

Ja sobie własnie przypomniałam o samolotach. Zawsze mi sie marzyło ze jak bede miała synka to powiesze na żyłkach pod sufitem(ewentualnie żyrandolem) klejone modele samolocików:tak: I własnie dzis zamierzam zakupic z 2 moze 3 modele i zobaczyc jak to bedzie wyglądało:-p

Ja sobie własnie przypomniałam o samolotach. Zawsze mi sie marzyło ze jak bede miała synka to powiesze na żyłkach pod sufitem(ewentualnie żyrandolem) klejone modele samolocików:tak: I własnie dzis zamierzam zakupic z 2 moze 3 modele i zobaczyc jak to bedzie wyglądało:-p
Swietny pomysł! Mój M bardzo lubi kleiś modele może będzie uczył tego synusia a taki pokoik z ich dziełami wyglądałby super!:rofl2:

No czarna moze to ciekawie wygladac:tak:
Moj tez kiedys mial takie zamilowania ja tego nie widzialam ale mi opowiadal jak sie bawil w klejenie kawaleczek po kawaleczku i tez mial wsio pouwieszane albo poustawiane:tak:
A z jak pasja mi to opowiadal jak w kabinie wszystko kleil i malowal kazdy szczegol musiam dopracowac:tak: cieszy mnie to bo fjnie jak ma sie jakies zainteresowania a nie kombinuje gdzie i z kim zabalowac
ja bym cierpliwosci nie miala:no:

Patrycja, baaaardzo fajny pomysł!!!!!!
Więc tak - to jest łóżeczko Sebastianka

A to są jaśniutkie mebelki w pokoiku.

Ściany w pokoju mają leciutki fiolecik a na zdjęcia nie oddają tego.
Madzia, pozazdrościć tylko, że wsio masz na przyjście Maluszka :tak: Łózio pierwsza klasa. Fajnie, że Synuś ma swój kącik :tak:

reklama
Ciesze sie dziewczyny ze wam tez sie podoba mój pomysł. Tylko ze u nas to ja sie tym bede zajmowac:-p Moj M kiedys chciał zostac pilotem ale niestety przez wade wzroku marzenia nie były realne:-(moze synkowi sie uda:-)
A wiec kupiłam dwa modele. Ale pan w sklepie w sklepie zaproponował mi całkiem cos innego. Tez modele do złozenia ale drewniane:cool2: hmmmmm az jestem ciekawa co mi z tego wyjdzie:-p jak cos sie uda to sie pochwale;-):cool2:

Ostatnia edycja:
Do góry