Czarna nic nie szkodzi ;-). Ja tego wózka nie widziałam na oczy. W środę będziemy koło hurtowni dziecięcej, to wpadniemy i zobaczymy jakie są propozycję. Ja od początku myślałam o toledo. Atlantic ma moja siostra. U mnie ciężar to nie problem, bo mogę zostawić wózek na klatce schodowej albo w garażu. Z tego co wiem one są trochę szerokie i nie wjedzie się do każdego sklepu. X-lander jest chyba bardzo do tych dwóch podobny.
reklama
tutaj w świnoujściu na pęczki x-landerów i mutsy
a juz zatrzęsienie jest implastów!!!
każdego modelu i we wszystkich kolorach normalnie
ppatqa może poszukaj sklepów dziecęcych i podzwoń czy mają na stanie
dosyć często widze je w sklepach
czarna a może sie jeszcze znajdzie mieszkanko jakieś cacy zanim sie rozdwoisz
a juz zatrzęsienie jest implastów!!!
każdego modelu i we wszystkich kolorach normalnie

ppatqa może poszukaj sklepów dziecęcych i podzwoń czy mają na stanie
dosyć często widze je w sklepach

czarna a może sie jeszcze znajdzie mieszkanko jakieś cacy zanim sie rozdwoisz
jak to fanaberia?????
co za typ
przeciez tu chodzi nie tyle o wygode co o bezpieczeństwo!!
ja jak Olivier był mały to woziłam go na zmiane w foteliku i w gondoli
musisz do jakiegoś większego sklepu się udac tam napewno będą mieli
albo spróbuj na allegro znaleźć
może ktoś w Twojej okolicy sprzedaje to byś mogła się umówić na obejrzenie
co za typ

ja jak Olivier był mały to woziłam go na zmiane w foteliku i w gondoli
musisz do jakiegoś większego sklepu się udac tam napewno będą mieli

albo spróbuj na allegro znaleźć
może ktoś w Twojej okolicy sprzedaje to byś mogła się umówić na obejrzenie
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
A mnie sie nie podobaja te wozki z takimi dziwnyki kolami i z taka dziwna spacerowka ze dzidzia
tam lezy zamiast siedziec :-(.Mnie sie podobaja zwykle wozki wielofunkcyjne a normalnymi 4 kolami duzymi :-)
tam lezy zamiast siedziec :-(.Mnie sie podobaja zwykle wozki wielofunkcyjne a normalnymi 4 kolami duzymi :-)
Sa_raa kto wie moze uda sie zmienić ale ta mozliwosc bardzo sie oddala:-( od prawie miesiaca nie ma zadnych ofert
Dorotka ja też lubie proste wózeczki ale mam jakieś tam swoje doświadczenie i wiem co mi bardziej odpowiada. Wiele osób chwali sobie skretne podwójne kółeczka, dla mnie to zgroza
Dlatego jak skrętne to takie cos jak Toledo itp;-)
A co do śmieszności to widziałam nad morzem wózek (tylko nie znam nazwy jak znajde foto to wam pokaże) wyglądam jak bocianie gniazdo.
na kółkach

Dorotka ja też lubie proste wózeczki ale mam jakieś tam swoje doświadczenie i wiem co mi bardziej odpowiada. Wiele osób chwali sobie skretne podwójne kółeczka, dla mnie to zgroza

A co do śmieszności to widziałam nad morzem wózek (tylko nie znam nazwy jak znajde foto to wam pokaże) wyglądam jak bocianie gniazdo.

Czarodziejka
Fanka BB :)
Dziewczyny w jednej z gazet znalazlam stronki www gdzie są wózki.
Wpiszę Wam kilka tych adresow:
W�zki dzieci�ce Coneco, foteliki samochodowe, noside�ka, krzese�ka do karmienia, ���eczka dzieci�ce, w�zek dzieci�cy
Quinny.pl - w�zki dzieci�ce
Babydesign Group
Babydesign Group
MIKO - w�zki dla dzieci i akcesoria
Godex Centrum: w�zki dzieci�ce, foteliki samochodowe, Bebecar, meble Trama.
CasualPlay
IMPLAST :: Pierwsze W
Wpiszę Wam kilka tych adresow:
W�zki dzieci�ce Coneco, foteliki samochodowe, noside�ka, krzese�ka do karmienia, ���eczka dzieci�ce, w�zek dzieci�cy
Quinny.pl - w�zki dzieci�ce
Babydesign Group
Babydesign Group
MIKO - w�zki dla dzieci i akcesoria
Godex Centrum: w�zki dzieci�ce, foteliki samochodowe, Bebecar, meble Trama.
CasualPlay
IMPLAST :: Pierwsze W
reklama
Byłam wczoraj w Bydgoszczy w hurtowni dziecięcej i w sumie taki wózek jaki mi by się chciało, to chyba tylko w Erze dostanę ;-). Jak spacerówka montowana przodem i tyłem, to fotelika nie da się zapiąć. X-lander cholernie ciężki, ale fajny. Kadex mi się nie podoba. Widziałam Cosmo na żywo i rzeczywiście ten wózek jest dla bardzo niskiej mamy 
, bo schylając się żeby włożyć lub wyjąć dziecko można sobie kręgosłup nadwyrężyć (mam 160cm wzrostu, a koniec gondoli sięgał mi chyba do półdupka
), a poza tym śmieję się, że zimą cały wózek śnieg zachlapie - zdecydowanie odpada. Przyjrzałam się V3 i on ma dużą gondolę z podnoszonym oparciem, a ta spacerówka-kubełek nie wygląda tak źle, bo jak sobie wyobraziłam w niej mojego siostrzeńca (teraz ma 8 m-cy), to spokojnie byłoby mu wygodnie. Tylko jak wsadziliśmy do niej naszą córkę, to "zonk" takie duże dziecko nie ma co zrobić z nogami
. Więc wybór padanie pewnie na Toledo lub Atlantic.
Polecam jako ciekawostkę wózek głeboko-spacerowy chyba (nam pan pokazał głęboki, a spacerówka była wystawiona do kupienia osobno, ale w komplecie chyba też są), polskiej firmy Patti. Głęboki wózek z gondolą waży 8kg
. Fakt, że ma piankowe koła, ale całkiem spore. Tylko gondola jest taka wąziutka, że dziecko w śpiworze w mroźny dzień trzeba by upychać jak do ciasnej walizki
. Myślę, że to dobre rozwiązanie dla mam dzieci letnich. Mankamentem jest kubełkowa sportówka też wybitnie mała 

Polecam jako ciekawostkę wózek głeboko-spacerowy chyba (nam pan pokazał głęboki, a spacerówka była wystawiona do kupienia osobno, ale w komplecie chyba też są), polskiej firmy Patti. Głęboki wózek z gondolą waży 8kg