Dorotka niestety zaciął sie hamulec i od ponad 2 tyg stoi. A po drugie jakoś taki sztywny jest dla mnie. Niestety mój poprzedni (ten zielony) wrecz płynął i był rewelacyjny i teraz ciężko mi dogodzić Ten niebieski nie jest zły ale dla mnie czegoś mu brakuje
reklama
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
CZARNA podaj linka NOWEGO WOZIA :-)
A ja się zastanawiałam nad Maclarenem ale stwierdziłam, że szkoda mi kasy, jakby cos sie stało, zniszczyłby się czy zaginął. Jednoczesnie chciałam wózek, który mi się nie rozwali od razu no i 2 tyg temu kupiliśmy Mutsy Easyrider. Mamy zwykły wózek Mutsy i jest ok, więc mam nadzieję, że parasolka się spisze Przynajmniej śpiworek do obu wózków pasujemy do auta mamy spacerowke maclarena - wyglada prawie tak samo (tylko nie mamy palaka), jest bardzo wytrzymala i naprawde malo miejsca zajmuje po zlozeniu, tak ze zakupy bez problemu mieszcza sie razem z nia w bagazniku. Polecam
na razie za bardzo parasolka nie była użytkowana (raz z nia byliśmy na spacerze i było ok), bo została kupiona z myslą o zostawianiu w żłobku, a że młody chory i do żłobka na razie nie chodzi, więc stoi w domku.
a wygląda tak:
http://dino.sklep.pl/nowy/linki/wozki/spacerowe/mutsy_easyrider/easyrider09.htm
więc żadna rewelacja ;-) plusem jest to, że ma raczej duże, w porównaniu z innymi wózkami siedzisko (Maciek duży chłop jest, więc jeżeli wózek ma długo posłużyc trzeba to brać pod uwagę ) i jest dosyć wygodny, rozkładany do pozycji leżącej (Maciek już zaliczył w nim 3 drzemki).
Minus to (podobno) dość małe kółeczka, brak pałąka, no i wolałabym, żeby jednak był lżejszy (waży ok. 7 kg) :-).
A ja się zastanawiałam nad Maclarenem ale stwierdziłam, że szkoda mi kasy, jakby cos sie stało, zniszczyłby się czy zaginął. Jednoczesnie chciałam wózek, który mi się nie rozwali od razu no i 2 tyg temu kupiliśmy Mutsy Easyrider. Mamy zwykły wózek Mutsy i jest ok, więc mam nadzieję, że parasolka się spisze Przynajmniej śpiworek do obu wózków pasuje
na razie za bardzo parasolka nie była użytkowana (raz z nia byliśmy na spacerze i było ok), bo została kupiona z myslą o zostawianiu w żłobku, a że młody chory i do żłobka na razie nie chodzi, więc stoi w domku.
a wygląda tak:
http://dino.sklep.pl/nowy/linki/wozki/spacerowe/mutsy_easyrider/easyrider09.htm
więc żadna rewelacja ;-) plusem jest to, że ma raczej duże, w porównaniu z innymi wózkami siedzisko (Maciek duży chłop jest, więc jeżeli wózek ma długo posłużyc trzeba to brać pod uwagę ) i jest dosyć wygodny, rozkładany do pozycji leżącej (Maciek już zaliczył w nim 3 drzemki).
Minus to (podobno) dość małe kółeczka, brak pałąka, no i wolałabym, żeby jednak był lżejszy (waży ok. 7 kg) :-).
Wiem- nowe sa koszmarnie drogie, ale ja kupilam z drugiej reki i jestem bardzo zadowolona
magdziunia
Październikowa Mama'08
A mnie się ostatnio śniło, że przednie kółko w spacerówce popsułam - dosłownie rozleciało się i jakieś siano wystawało z niego.
Lo matko sen nieziemski i uśmiałam się z siebie.
Czyżby to zapowiedź jakiegoś nowego zakupu ;-)?
A mnie się ostatnio śniło, że przednie kółko w spacerówce popsułam - dosłownie rozleciało się i jakieś siano wystawało z niego.
Możliwe
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Czarna a ja nadal nie wiem jak ten twoj nowy wozio wyglada Podaj linkaJa tam z mojego wózia jestem MEGA ZADOWOLONA!!!
reklama
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
CZARNA zarabisty jest ten wozio serio bardzo mi sie podoba :-)