reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki ,łózeczka dla naszych pociech

Dorotka niestety zaciął sie hamulec i od ponad 2 tyg stoi. A po drugie jakoś taki sztywny jest dla mnie. Niestety mój poprzedni (ten zielony) wrecz płynął i był rewelacyjny i teraz ciężko mi dogodzić:zawstydzona/y: Ten niebieski nie jest zły ale dla mnie czegoś mu brakuje:zawstydzona/y:

reklama
my do auta mamy spacerowke maclarena :tak:- wyglada prawie tak samo (tylko nie mamy palaka), jest bardzo wytrzymala i naprawde malo miejsca zajmuje po zlozeniu, tak ze zakupy bez problemu mieszcza sie razem z nia w bagazniku. Polecam :)
A ja się zastanawiałam nad Maclarenem ale stwierdziłam, że szkoda mi kasy, jakby cos sie stało, zniszczyłby się czy zaginął. Jednoczesnie chciałam wózek, który mi się nie rozwali od razu no i 2 tyg temu kupiliśmy Mutsy Easyrider. Mamy zwykły wózek Mutsy i jest ok, więc mam nadzieję, że parasolka się spisze :rofl2: Przynajmniej śpiworek do obu wózków pasuje :tak:
na razie za bardzo parasolka nie była użytkowana (raz z nia byliśmy na spacerze i było ok), bo została kupiona z myslą o zostawianiu w żłobku, a że młody chory i do żłobka na razie nie chodzi, więc stoi w domku.
a wygląda tak:
http://dino.sklep.pl/nowy/linki/wozki/spacerowe/mutsy_easyrider/easyrider09.htm
więc żadna rewelacja ;-) plusem jest to, że ma raczej duże, w porównaniu z innymi wózkami siedzisko (Maciek duży chłop jest, więc jeżeli wózek ma długo posłużyc trzeba to brać pod uwagę :tak:) i jest dosyć wygodny, rozkładany do pozycji leżącej (Maciek już zaliczył w nim 3 drzemki).
Minus to (podobno) dość małe kółeczka, brak pałąka, no i wolałabym, żeby jednak był lżejszy (waży ok. 7 kg) :-).

A ja się zastanawiałam nad Maclarenem ale stwierdziłam, że szkoda mi kasy, jakby cos sie stało, zniszczyłby się czy zaginął. Jednoczesnie chciałam wózek, który mi się nie rozwali od razu no i 2 tyg temu kupiliśmy Mutsy Easyrider. Mamy zwykły wózek Mutsy i jest ok, więc mam nadzieję, że parasolka się spisze :rofl2: Przynajmniej śpiworek do obu wózków pasuje :tak:
na razie za bardzo parasolka nie była użytkowana (raz z nia byliśmy na spacerze i było ok), bo została kupiona z myslą o zostawianiu w żłobku, a że młody chory i do żłobka na razie nie chodzi, więc stoi w domku.
a wygląda tak:
http://dino.sklep.pl/nowy/linki/wozki/spacerowe/mutsy_easyrider/easyrider09.htm
więc żadna rewelacja ;-) plusem jest to, że ma raczej duże, w porównaniu z innymi wózkami siedzisko (Maciek duży chłop jest, więc jeżeli wózek ma długo posłużyc trzeba to brać pod uwagę :tak:) i jest dosyć wygodny, rozkładany do pozycji leżącej (Maciek już zaliczył w nim 3 drzemki).
Minus to (podobno) dość małe kółeczka, brak pałąka, no i wolałabym, żeby jednak był lżejszy (waży ok. 7 kg) :-).

Wiem- nowe sa koszmarnie drogie, ale ja kupilam z drugiej reki i jestem bardzo zadowolona :)

A mnie się ostatnio śniło, że przednie kółko w spacerówce popsułam - dosłownie rozleciało się i jakieś siano wystawało z niego.
Lo matko sen nieziemski i uśmiałam się z siebie.

Czyżby to zapowiedź jakiegoś nowego zakupu ;-):-D?

reklama
Do góry