reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WÓZKI-jakie kupujemy , polecamy

reklama
Nastawialismy sie , ze nie zdarzymy kupic mu tego wozka teraz.. Jednak przyszla chrzestna wziela sprawy w swoje rece i to co dali dziadki + ona + chrzestny i pewnie tez tesciowa ;) i wózeczek maja nam kupiony i mam nadzieje w przyszla sobote bedzie :happy::happy:

Dzieki dziewczyny! :happy: Juz sobie odpuscilismy.. najwyzej jakas uzywke fotelik by go ze szpitala odebrac.. No ale siostre mam taka nie inną ( czasem do zabicia czasem do ukochania :-D ) i w niedziele napisala, ze mam jej podac link do tego wozka co chcialam i kolor i kupuja :happy: Strasznie sie ciesze, no podoba mi sie ten wozeczek bardzo :happy::happy::happy:

No i chyba w końcu Angel powoli sprawy układają się po Twojej myśli. Super,że tak wyszło z tym wózkiem, bo to ogromna pomoc

Cześć dziewczyny w sobotę postanowiłam odkopać wózek po moim synku Firmy JEDO Bartatina sprawował się idealnie kiedy Tymek był malutki :-) ale kiedy mój mąż wytarabanił go z piwnicy okazało się że nadaje się tylko żeby go oddać i to ie do urzytku dla dziecka:-)tylko złomiarzom.

Zaczełam szperać po internecie i znalazłam wózek MIKADO Aston :-)pierwsze wrażenie rewelacyjne napiszcie jeżeli macie jakieś wieści lub opinie na jego temam bo całkiem serio zastanawiam się nad jego zakupem:tak:

marta frog ja sie nad nim zastanawiam, ale nigdzie nie znalazlam go w sklepie zeby pomacac.I kupiłam inny. Ale moi znajomi kupili, i poki co jezdzili w domku ( bo dziewczyna jeszcze z brzuszkiem) sa zadowoleni.

reklama
My kupilismy wózek navington cadet. Wybrałam kolor granatowo-niebieski Adriatic - bardzo fajnie sie prowadzi, ma skrętne kółka, które można blokować, bardzo wygodny i co najważniejsze - jest leciutki. Idealny do miasta. Fakt - na wertepy poza miasto to bym się nim nie wybrała, no ale na moje warunki mieszczańskie idealny a i dam rady go sama wnieść do tramwaju. Ja jestem zachwycona, zobaczymy jak będzie po paru miesiącach użytkowania.......

Załączniki

• images.cade.jpeg
    images.cade.jpeg
    9,1 KB · Wyświetleń: 106
Do góry