reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WÓZKI-jakie kupujemy , polecamy

reklama
Nastawialismy sie , ze nie zdarzymy kupic mu tego wozka teraz.. Jednak przyszla chrzestna wziela sprawy w swoje rece i to co dali dziadki + ona + chrzestny i pewnie tez tesciowa ;) i wózeczek maja nam kupiony i mam nadzieje w przyszla sobote bedzie :happy::happy:

Dzieki dziewczyny! :happy: Juz sobie odpuscilismy.. najwyzej jakas uzywke fotelik by go ze szpitala odebrac.. No ale siostre mam taka nie inną ( czasem do zabicia czasem do ukochania :-D ) i w niedziele napisala, ze mam jej podac link do tego wozka co chcialam i kolor i kupuja :happy: Strasznie sie ciesze, no podoba mi sie ten wozeczek bardzo :happy::happy::happy:

No i chyba w końcu Angel powoli sprawy układają się po Twojej myśli. Super,że tak wyszło z tym wózkiem, bo to ogromna pomoc

Cześć dziewczyny w sobotę postanowiłam odkopać wózek po moim synku Firmy JEDO Bartatina sprawował się idealnie kiedy Tymek był malutki :-) ale kiedy mój mąż wytarabanił go z piwnicy okazało się że nadaje się tylko żeby go oddać i to ie do urzytku dla dziecka:-)tylko złomiarzom.

Zaczełam szperać po internecie i znalazłam wózek MIKADO Aston :-)pierwsze wrażenie rewelacyjne napiszcie jeżeli macie jakieś wieści lub opinie na jego temam bo całkiem serio zastanawiam się nad jego zakupem:tak:

marta frog ja sie nad nim zastanawiam, ale nigdzie nie znalazlam go w sklepie zeby pomacac.I kupiłam inny. Ale moi znajomi kupili, i poki co jezdzili w domku ( bo dziewczyna jeszcze z brzuszkiem) sa zadowoleni.

reklama
My kupilismy wózek navington cadet. Wybrałam kolor granatowo-niebieski Adriatic - bardzo fajnie sie prowadzi, ma skrętne kółka, które można blokować, bardzo wygodny i co najważniejsze - jest leciutki. Idealny do miasta. Fakt - na wertepy poza miasto to bym się nim nie wybrała, no ale na moje warunki mieszczańskie idealny a i dam rady go sama wnieść do tramwaju. Ja jestem zachwycona, zobaczymy jak będzie po paru miesiącach użytkowania.......

Załączniki

• images.cade.jpeg
    images.cade.jpeg
    9,1 KB · Wyświetleń: 111
Do góry