reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki i foteliki

reklama
diana bardzo podoba mi sie Twój dom! Rudson też jest śliczny ale mi sie jednak marzy parterówka - poznałam męza zbyt późno by miec jakikolwiek wpływ na budowe jego/naszego domu i w sumie mamy 400 metrów z czego 170m u nas na piętrze... nie wiem po co mu była taka chata, ja sie teraz tylko mecze i sprzatam... niestety pomieszczeniom dużo brakuje do przytulności i intymności którą sobie tak cenie, bo sa ogromne.... i jestem pewne ze gdybysmy sie poznali wczesniej to na pewno nie mieszkalibysmy z tesciową i domek byłby bardzo podobny do Twojego, Diana...

Właśnie odkryłam wózki, których do tej pory nie znałam, francuskiej firmy red castle, podoba mi się model Whizz.....no ale mój juz przychodzi kurierem w pon....więc nie bedę zmieniać planów...

A tak właśnie spacerujemy z Jaśkiem .......:-D
dscn3480ts9.jpg

dscn3482vu8.jpg

reklama
Do góry