carolin do tego typu butow wklada sie wkladki ortopedyczne pewnie takowe dostaniecie, Amelka i wiele innych firm sa dobre wazne by kupowac tego typu buty w odpowiednim sklepie.
w odpowiednim sklepie to znaczy w ortopedycznym?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
carolin do tego typu butow wklada sie wkladki ortopedyczne pewnie takowe dostaniecie, Amelka i wiele innych firm sa dobre wazne by kupowac tego typu buty w odpowiednim sklepie.
bingo :-)
w takim sklepie sa wlasnie takie buciki przynajmniej w tym co my kupowalismy, na zolibozu, bartkow nie ma, ale ich nie polecam (jesli jestes ze stolicy)
ul. Potocka 58 jadac ul. A. Mickiewicza za placem Wilsona w strone marymontu skrecasz w lewo w Potocką, (mam nadzieje ze adres dobrze zapamietalam) tel. 22 833 79 38, mozesz sprawdzic czy sa buciki ktore Ciebie interesuja ja tam ostatnio kupowalam 2 lata temu bo mojemu starszakowi juz nie sa potrzebne takie buciki.
nie, stopke stawial zabardzo do wewnatrz ...koslawosc.... wiekszosc maluchow to ma i niestety mamy bagatelizuja to a pozniej sa powazniejsze klopoty...... my musielismy nosic wkladki wewnatrz bucika