reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki i foteliki

reklama
To jest link do strony Bebecar Tracker

2005

Cena no cóż mała nie jest: stelaż, gondola, spacerówka, torba, parasolka, zestaw do mocowania dzidziusia i gondoli w samochodzie w sumie daje prawie 2600 zł.:zawstydzona/y:

Naprawde super sa te wozki :tak: szkoda ze sama nei moge sobie kupic w PL, wydaje mi sie ze jest wiekszy wybor niz w Belgii :-( no ale jak tesciowa chce placic to nie powinnam marudzic tylko brac co daja :sorry2::-)

Sunrise wiesz, że ja ślepota, dopiero zobaczyłam, że podałaś tego linka do bebecara bo już takiego masz. Gratuluję wyboru. Podobno niezłe są te wózie, szwagierka sobie chwali. I do tego bardzo ładne.

Kaczusia a jaki wózek teściowa Wam kupuje?

Dziewczynki strasznie się cieszę, że Wam się podoba bo w ten sposób radość moja z zakupu jest jeszcze większa.:-)

Moja koleżanka też miała bebecara, wychowała na nim dwójkę dzieci a potem sprzedała go na Allegro za całkiem dobre pieniądze...:laugh2:

reklama
Edyta Quinny Speedy, no niby ladny tez jest ale ten babecar mi sie tak podoba ze az mnie sciska :sorry2::shocked2::dry::wściekła/y::szok::tak:

Sunrise ma rację...przecież one cenowo niedaleko, więc chyba nic nie szkodzi na przeszkodzie, więc, Kacusia, pracuj nad teściową.

Zresztą jej chyba wszystko jedno który wózek...byle się zmieścic w jakiejś kwocie?

Do góry