akurat u mnie w spacerowce 3 w 1 syn miescil sie jeszcze jak mial juz 2 lata, mysle ze teraz tez by sie zmiescil, ale przerzucilam sie na spacerowkę parasolkę bo co innego spacerowka 6kg a wozek 3w1 12kg, a itak był jednym z najlzejszych trzyfunkcyjnych jak go kupowalam.
reklama
m-s
Fanka BB :)
Hej Kochane my zdecydowaliśmy się na wózek Ogród Wózków Dziecięcych CAMARELO SEVILLA POLECAM POLSKI PRODUCENT.akurat wybralismy czerwony
Magda Singh
Załączniki
Ostatnia edycja:
Kochane ekspertki :-) Czym kierowałyście się przy wyborze wózka?
Znalazłam ranking wózków i teraz patrzę na co zwrócić uwagę: Ranking wózków dziecięcych 2014 | Wózki Dla Dzieci Opinie
Znalazłam ranking wózków i teraz patrzę na co zwrócić uwagę: Ranking wózków dziecięcych 2014 | Wózki Dla Dzieci Opinie
lazy_butterfly
My kierowaliśmy się następującymi kryteriami:
1. 3w1 z możliwością dopasowania fotelika Maxi Cosi;
2. stabilny, zwrotny, skrętne przednie kółka, mocny hamulec, pompowane koła, aluminiowy stelaż;
3. by był dwustronny i łatwo się składał;
4. koszt do 2000 (stan na 2012)
Tak wybraliśmy Jedo Fyn i byliśmy zadowoleni. Posłuży teraz drugiemu
1. 3w1 z możliwością dopasowania fotelika Maxi Cosi;
2. stabilny, zwrotny, skrętne przednie kółka, mocny hamulec, pompowane koła, aluminiowy stelaż;
3. by był dwustronny i łatwo się składał;
4. koszt do 2000 (stan na 2012)
Tak wybraliśmy Jedo Fyn i byliśmy zadowoleni. Posłuży teraz drugiemu
Anula1988
Evidzi- ja z racji, że wiedziałam, że wózkiem będę jeździć głównie po wiejskich drogach, to przede wszystkim zwracałam uwagę na duże, pompowane koła, do tego możliwość opcji przednich kół albo skrętnych, albo do jazdy na wprost. Ważny też był stabilny, mocny stelaż. Również zależało mi, aby wózek był w opcji z gondolą, spacerówką i montowanym fotelikiem na stelażu. Jeśli chodzi o samą gondolę, to chciałam, aby była dość szeroka w ramionach, bo zwróciłam uwagę, że niektóre gondole są naprawdę wąskie i jeśli dzieciątko włożymy w kombinezonie, kocyku czy śpiworku, to nie będzie miało możliwości ruchu. To główne z parametrów na które szczególnie zwracałam uwagę. Tym sposobem "padło" na x-lander x-move 2014.
Jest na 7. miejscu w tym rankingu, do którego podałaś link.
Zobacz załącznik 648765
Jest na 7. miejscu w tym rankingu, do którego podałaś link.
Zobacz załącznik 648765
Załączniki
Ostatnia edycja:
Anula, też podoba mi się ten model wózka, który kupiłaś :-)
Wczoraj wieczorem wysłałam linka do rankingu mojemu mężowi a ten skurczybyk wziął pierwszy na liście czyli Hartan Topline S (zobaczył, że to niemiecki wózek) i stwierdził, że ten kupujemy. Zanim się zorientowałam znalazł na niemieckim ebay'u link do używanego i wysłał do ojca, który dziś ma być u znajomego w niemczech i cholera jasna pewnie go kupią.
Ajj pośpieszyłam się z wysyłaniem tego rankingu, bo teraz chcąc nie chcąc teściu kupi mi kota w worku. Mąż wychodzi z założenia, że nie ma co się rozczulać nad wózkiem, bo nasi znajomi kupili w komisie za 700 zł i nie ma po co przepłacać. Ja jestem innego zdania, że trzeba jednak pomacać i sprawdzić jak pasuje a i tak dziadki kupują...
Hartan Topline „S” opinie (5,24) · 2013 made in Germany | Wózki Dla Dzieci Opinie
Wczoraj wieczorem wysłałam linka do rankingu mojemu mężowi a ten skurczybyk wziął pierwszy na liście czyli Hartan Topline S (zobaczył, że to niemiecki wózek) i stwierdził, że ten kupujemy. Zanim się zorientowałam znalazł na niemieckim ebay'u link do używanego i wysłał do ojca, który dziś ma być u znajomego w niemczech i cholera jasna pewnie go kupią.
Ajj pośpieszyłam się z wysyłaniem tego rankingu, bo teraz chcąc nie chcąc teściu kupi mi kota w worku. Mąż wychodzi z założenia, że nie ma co się rozczulać nad wózkiem, bo nasi znajomi kupili w komisie za 700 zł i nie ma po co przepłacać. Ja jestem innego zdania, że trzeba jednak pomacać i sprawdzić jak pasuje a i tak dziadki kupują...
Hartan Topline „S” opinie (5,24) · 2013 made in Germany | Wózki Dla Dzieci Opinie
reklama