reklama
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
Zobacz załącznik 622945Zobacz załącznik 622946a oto wózeczek dla mojej córeczki w końcu go odebrałam zdjęcie nie do końca pokazuje prawdziwy kolor, w rzeczywistości do taki jasny dżins
ladny jaki to model ?
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
Chwile temu poszłam do przyszłego pokoju mojej małej żeby złożyć wozek i zrobić zdjęcia jak wyglada z fotelikiem, gondola i spacerówka. Ledwie założyłam gondolę a zorientowałam sie, ze mam pasażera ;D Zobacz załącznik 622749 przepraszam za bałagan w tle ale wiele rzeczy jeszcze nie ma swojego miejsca
fajne te bryczki
neko celowo bralas na 4 duzych kolach ?? akurat w krakowie na zle chodniki nie ma co narzekac
klaudynaaa
Fanka BB :)
Mea, bebetto luca :-) kolo dżins, podobno nowy kolor w tym modelu :-)
kolorlove
Fanka BB :)
Zobacz załącznik 622945Zobacz załącznik 622946a oto wózeczek dla mojej córeczki w końcu go odebrałam zdjęcie nie do końca pokazuje prawdziwy kolor, w rzeczywistości do taki jasny dżins
Ale fajny
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
ale fajne pojazdy :-) i napewno wygodne :-) :-) :-)
ty sie lepiej pochwal co ty dla blizniakow kupilas!!!
chyba nie bede sie kompromitowac tak z reka na sercu to kupilismy 1czpeczke, 4pieluchy i jakies spioszki ze dwie pary, czyli to co wrzucili do koszyka nam mama z siostra kiedys wspominalam ze wpadly w szal i kupily wszytko, lacznie z kocykami itd. wiec to bylo dla nas z glowy.
a jesli chodzi o bardziej konkretne rzeczy to coz, lozeczko dala nam siostra poki co beda w jednym bo mamy mieszkanie 30m ;/ no i mamy w planac w przyszlym roku zmiane na wieksze wiec nie mamy za bardzo jak szalec :/ nawet wozka nie kupilismy bo nie ma go gdzie trzymac i czekamy najpierw na konkretny termin porodu zeby miejsca poki co nie zawalal. ale mamy juz wybrany, chyba ze zmienimy zdanie bo ja czesto zmieniam takze ja bede sie chwalic albo kilka chwil przed porodem albo dopiero jak juz bede miala wszystko na raz. no ale takie zycie
a jesli chodzi o bardziej konkretne rzeczy to coz, lozeczko dala nam siostra poki co beda w jednym bo mamy mieszkanie 30m ;/ no i mamy w planac w przyszlym roku zmiane na wieksze wiec nie mamy za bardzo jak szalec :/ nawet wozka nie kupilismy bo nie ma go gdzie trzymac i czekamy najpierw na konkretny termin porodu zeby miejsca poki co nie zawalal. ale mamy juz wybrany, chyba ze zmienimy zdanie bo ja czesto zmieniam takze ja bede sie chwalic albo kilka chwil przed porodem albo dopiero jak juz bede miala wszystko na raz. no ale takie zycie
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
z tym lozeczkiem to kiedys czytalam ze blizniaki do 6 miesiaca powinny spac w jednym ze ponoc lepiej sie rozwijaja jak sa razem !!
reklama
Podziel się: