reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki, foteliki samochodowe - nasze przemyślenia, marzenia, pomysły, plany ;)

WP_20140506_003.jpgWP_20140506_007.jpga oto wózeczek dla mojej córeczki :-D w końcu go odebrałam :-D zdjęcie nie do końca pokazuje prawdziwy kolor, w rzeczywistości do taki jasny dżins :-D

Załączniki

• WP_20140506_003.jpg
    WP_20140506_003.jpg
    20,4 KB · Wyświetleń: 359
  • WP_20140506_007.jpg
    WP_20140506_007.jpg
    21,7 KB · Wyświetleń: 350
reklama

Chwile temu poszłam do przyszłego pokoju mojej małej żeby złożyć wozek i zrobić zdjęcia jak wyglada z fotelikiem, gondola i spacerówka. Ledwie założyłam gondolę a zorientowałam sie, ze mam pasażera ;D Zobacz załącznik 622749 przepraszam za bałagan w tle ale wiele rzeczy jeszcze nie ma swojego miejsca ;)

fajne te bryczki :D
neko celowo bralas na 4 duzych kolach ?? akurat w krakowie na zle chodniki nie ma co narzekac :)

chyba nie bede sie kompromitowac ;) tak z reka na sercu to kupilismy 1czpeczke, 4pieluchy i jakies spioszki ze dwie pary, czyli to co wrzucili do koszyka nam mama z siostra ;) kiedys wspominalam ze wpadly w szal i kupily wszytko, lacznie z kocykami itd. wiec to bylo dla nas z glowy.
a jesli chodzi o bardziej konkretne rzeczy to coz, lozeczko dala nam siostra poki co beda w jednym bo mamy mieszkanie 30m ;/ no i mamy w planac w przyszlym roku zmiane na wieksze wiec nie mamy za bardzo jak szalec :/ nawet wozka nie kupilismy bo nie ma go gdzie trzymac i czekamy najpierw na konkretny termin porodu zeby miejsca poki co nie zawalal. ale mamy juz wybrany, chyba ze zmienimy zdanie bo ja czesto zmieniam ;) takze ja bede sie chwalic albo kilka chwil przed porodem albo dopiero jak juz bede miala wszystko na raz. no ale takie zycie ;)

z tym lozeczkiem to kiedys czytalam ze blizniaki do 6 miesiaca powinny spac w jednym ze ponoc lepiej sie rozwijaja jak sa razem !!

reklama
Mea, ja dostałam wozek od "znajomej". Przywiózł mi go tata, wcześniej go na oczy nie widziałam. W Krakowie są tragiczne chodniki ;/

Do góry