reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wozki i cale szalenstwo zakupowe

reklama
no jasne trzeba kombinowac nie ma wyjscia :) np szafa u niki w pokoju to moja szafa z czasow panienskich i ma ok 10 lat ale z ikei jest i juz 2 razy pzrenoszona wiec powoli umiera. ale dla malego jescze starczy na kilka lat :)

nasze meble niby "mlode", bo raptem ok 5 lat maja, ale w czasie przeprowadzki niestety ucierpialy i poobijane ciut gdzieniegdzie dlatego wymagaja malowania :) chociaz zastanawiam sie jak to bedzie wygladalo, bo na bialo sie ponoc najgorzej maluje, zeby to w miare wygladalo

nasze meble niby "mlode", bo raptem ok 5 lat maja, ale w czasie przeprowadzki niestety ucierpialy i poobijane ciut gdzieniegdzie dlatego wymagaja malowania :) chociaz zastanawiam sie jak to bedzie wygladalo, bo na bialo sie ponoc najgorzej maluje, zeby to w miare wygladalo
Na biało ładnie wyglądają jak meble mają ładne wykończenia i fronty bo takie proste to nie wiem...ja mam prosta szafę i jak na razie decyduje się na ciemny szary ale też chciałam pierwsze na biało :p

heromina faktycznie kolor biały uwypukla wszystkie niedoskonałości. Jak masz możliwość to pomaluj meble natryskowo lub wałkiem, bo pędzel zostawia ślady :/

@Matusiak jak nie zalezy ci na wszystkim nowym, to nase rzeczy za grosze można znaleźć na Ebay Kleinanzeigen, tylko wybierz swój region :p

Ja mam masę rzeczy po dzieciach siostry. Jasne, ze pewnie nase rzeczy musze kupic. Dzis właśnie analizowaliśmy z R. ze zaczynamy od zera, musimy załatwić wszystko - lodówki, pralki, lóżka, garnka, wszyystkoo! Ale z Naszym podejściem i humorem, to wiemy, ze damy rade. Sytuacja jest nieciekawa, a ja mimo to nigdy nie czułam się lepiej i bezpieczniej, niż teraz z ta dwójka wariatów. Jak mala Lili będzie taka jak tatuś, to mnie w psychiatryku zamkną przed jej pierwszymi urodzinami :p

6037184367_1.jpg dziewczyny wygralam licytacje i mam ta hustawke bujaczek co mi sie tak podobala :)

Załączniki

• 6037184367_1.jpg
    6037184367_1.jpg
    81,6 KB · Wyświetleń: 100
Ostatnia edycja:
kassia gratki kurcze zapomnialam, ze mialam licytowac karuzele hyhy nad takim bujakiem tez mysle tylko musze poczytac co on tam oferuje

Ja planuje inna huśtawkę, jak znajdę, to podlinkuje. Ja jeszcze w maju jadę do Polski na ślub przyjaciolki, ktora jest w ciąży praktycznie równo ze mną hihi i się martwię, co za kieckę mam kupic. Chciałam dluga, bo lubię, ale w 7 miesiącu, nie wiadomo w jakich rozmiarach, mogę wyglądać jak szafa...

Jakies rady? Pomysly?

Mam! Link do: Huśtawka 'Cuda Oceanu' - Fisher Price, T2713 - Huśtawki - od 0 miesięcy :: 599.00 zł | Sklep Linkbaby
Oczywiście ja planuje używke. Być może nawet moja sióstr ma ja gdzies schowana, to będzie pod nosem :p bo z obserwacji, jest naprawde niezla.

reklama
Ja planuje inna huśtawkę, jak znajdę, to podlinkuje. Ja jeszcze w maju jadę do Polski na ślub przyjaciolki, ktora jest w ciąży praktycznie równo ze mną hihi i się martwię, co za kieckę mam kupic. Chciałam dluga, bo lubię, ale w 7 miesiącu, nie wiadomo w jakich rozmiarach, mogę wyglądać jak szafa...

Jakies rady? Pomysly?

Mam! Link do: Huśtawka 'Cuda Oceanu' - Fisher Price, T2713 - Huśtawki - od 0 miesięcy :: 599.00 zł | Sklep Linkbaby
Oczywiście ja planuje używke. Być może nawet moja sióstr ma ja gdzies schowana, to będzie pod nosem :p bo z obserwacji, jest naprawde niezla.
mialam ja przy malej. jest ok ale duzo miejsca zajmuje. mala ja uwielbiala ale mialam pozyczona i oddalam i juz jeje nie ma

Do góry