happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Popieram ja tez kupuje raz i chce zeby starczyły na lata
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na biało ładnie wyglądają jak meble mają ładne wykończenia i fronty bo takie proste to nie wiem...ja mam prosta szafę i jak na razie decyduje się na ciemny szary ale też chciałam pierwsze na białonasze meble niby "mlode", bo raptem ok 5 lat maja, ale w czasie przeprowadzki niestety ucierpialy i poobijane ciut gdzieniegdzie dlatego wymagaja malowania chociaz zastanawiam sie jak to bedzie wygladalo, bo na bialo sie ponoc najgorzej maluje, zeby to w miare wygladalo
mialam ja przy malej. jest ok ale duzo miejsca zajmuje. mala ja uwielbiala ale mialam pozyczona i oddalam i juz jeje nie maJa planuje inna huśtawkę, jak znajdę, to podlinkuje. Ja jeszcze w maju jadę do Polski na ślub przyjaciolki, ktora jest w ciąży praktycznie równo ze mną hihi i się martwię, co za kieckę mam kupic. Chciałam dluga, bo lubię, ale w 7 miesiącu, nie wiadomo w jakich rozmiarach, mogę wyglądać jak szafa...
Jakies rady? Pomysly?
Mam! Link do: Huśtawka 'Cuda Oceanu' - Fisher Price, T2713 - Huśtawki - od 0 miesięcy :: 599.00 zł | Sklep Linkbaby
Oczywiście ja planuje używke. Być może nawet moja sióstr ma ja gdzies schowana, to będzie pod nosem bo z obserwacji, jest naprawde niezla.