reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wozki i cale szalenstwo zakupowe

Nie no ja też mam chyba taka twarda ta gondole...

p19udqk3i1x6xig4.png

reklama
Ja na szczęście mam materacyk. Tera musze poszukac materacyka do kolyski. pewnie jak do Polski przyjade to będę szalec.

Hej dziewczyny,poniewaz ostatnio mam straszny ciąg zakupowy to pomyslalam o zakupie butelek dla malutkiej,tylko zastanawiam się ile...Chciała bym karmić naturalnie ale mimo wszystko jakies buteleczki pasowało by mieć.Zastanawiałyście się może nad producentem?Rozważałam Tommee Tippee i Avent...Jak myślicie?

Ja najwięcej dobrego słyszałam o tomme tipee i tak też zakupie. Znowu jeśli chodzi o smoczki to właśnie avent. Co mama to opinia :)

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja na początek przy córce miałam tt, małą i dużą, potem jeszcze dostaliśmy, ale córeczka wcale nie używała. Zresztą tak samo było ze smoczkiem. Później od razu przerzucilismy się na niekapek . Wiec teraz nie kupuje na zapas. Jak się okaże że będą problemy z kp to są apteki i supermarkety wiec wyślę męża żeby coś kupił.

Do góry