Też mi się podoba.Pięknie się prezentuje
reklama
Margana
Fanka BB :)
Pewnie mozna sobie wybrac model ze skretnymi lub bez[emoji6]Nie umiem sobie wyobrazić jakim cudem one mają skręcać skoro są na tak skonstruowanych osiach.
Aniołek[*]8.08.2017
ani_anita
Chyba każdy fotelik da się kolysać, to standard. Gondole do wózka mogą mieć funkcję kolysania lub nie.Tak da się kołysać. Nie wiem skąd miałaś informację, że się nie da.
Ostatnia edycja:
Drugi piękny jest ten ciemny pasek na gondoli
Ja mam i jestem nim zachwycona a uzyskujemy od prawie roku wersje spacerowa. Wcześniej miałam roan bass. Jeśli chodzi o balios ma duże i wygodne żelowe kola. Zalety pompowanych i plus że się nie przebijeMnie podoba się jeszcze Cybex Baliosa, wygląda lekko i zwrotnie Może ktoś ma i mógłby się wypowiedzieć jak jest w rzeczywistości?
Zobacz załącznik 835096
Duży pojemny kosz pod spodem. Adaptery pasuja zarówno do fotelików cybexa jak i maci cosi (który mielismy). Pieciopunktowe niezależne pasy. Naprawdę super sprawa przy ruchliwym berbeciu. No ja szczerze polecam. A i mieszkam na wsi więc jeździmy po każdym terenie
[emoji173]Krystian 20-11-2008 [emoji65]
[emoji173]Mikołaj 16-10-2016 [emoji64]
SzczęśliwaCiężarna
Ja się nie znam [emoji16] ale tak podają a pytam bo mam możliwość go dostać a za pół roku kupić sobie spacerowke i zastanawiam się właśnie, że chyba raczej nie ma sensu wydawać pieniądzy na gondole na pół roku tym bardziej, że mamy teraz mnóstwo różnych wydatków, zakupów jak myślicie?Nie umiem sobie wyobrazić jakim cudem one mają skręcać skoro są na tak skonstruowanych osiach.
olaaa7
A te adaptery tą są takie uniwersalne skoro pasują i do cybexa i do maxi cosi?Ja mam i jestem nim zachwycona a uzyskujemy od prawie roku wersje spacerowa. Wcześniej miałam roan bass. Jeśli chodzi o balios ma duże i wygodne żelowe kola. Zalety pompowanych i plus że się nie przebije
Duży pojemny kosz pod spodem. Adaptery pasuja zarówno do fotelików cybexa jak i maci cosi (który mielismy). Pieciopunktowe niezależne pasy. Naprawdę super sprawa przy ruchliwym berbeciu. No ja szczerze polecam. A i mieszkam na wsi więc jeździmy po każdym terenie
[emoji173]Krystian 20-11-2008 [emoji65]
[emoji173]Mikołaj 16-10-2016 [emoji64]
SzczęśliwaCiężarna
Tam gdzie jest opis jest też stelaż pokazany więc myślę, że skoro jest opis, że sekretne i takie zdjęcie to chyba o tym piszą ... Nie mam żadnej wiedzy na temat wózków [emoji39]Pewnie mozna sobie wybrac model ze skretnymi lub bez[emoji6]
Aniołek[*]8.08.2017
reklama