reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki, foteliki i inne...

maa821
my mielismy ten wózek i był bardzo fajny, super wygodny dla dziecka, świetne koła....i dwa minusy: ciężki jak cholera i zajmował strasznie duzo miejsca w bagazniku:tak:

reklama
my też posiadaliśmy ten model i oprócz tych minusów, które napisała viki dodam:
- brak możliwości bujania (choć amortyzacja świetna!) - za sztywny
- spacerówka nie sprawdziła się w ogóle (młoda była za mała a siedzisko za głębokie, cały czas zjeżdżała i było jej niewygodnie a podłożenie poduszek pod plecy niewiele pomagało)

warto kupić sam wózek głęboki (chociażby używany) a potem lekką spacerówkę :tak:
tak bym zrobiła następnym razem ;-)

kasia już? :szok:
my jeszcze jeździmy choć w zimowej kurtce jest na styk
do lata pewnie wystarczy bo będzie na styk bez grubych kurtek i może kupimy dopiero na przyszłą zimę
fajny ten graco tylko zastanawiam się jak on bez bazy na dole będzie się odchylał do tyłu :sorry: wydaje się być jeszcze za duży dla naszych szkrabów ;-)

Kata-u nas też na styk :zawstydzona/y:no i głowa trochę już wydaje mi się jest za wysoko
a do tego właśnie ta baza...ciężko mi Kubę sie do niego wkłada-zwłaszcza jak jest taki opatulony.a sam nie bardzo wchodzi,a jak już wejdzie to usmaruje błotem tapicerkę.
myślę że ten graco-nie jest za duży...kiedyś jak przyjechał J brat (oni mają 2 dzieci)i musieliśmy przewieść Kubcia ich samochodem to J zapakował go do fotelika Jagody wlaśnie takiego na podobnego do tego gracko i nawet fajnie siedział...tylko właśnie zastanawia mnie to odchylanie do tyłu........
spać pewnie w nim nie będzie z wygodnie......

kasiamaj- my mamy fotelik od 9 do 36 kg z regulacją firmy meggy nie wiem jaki model konkretnie kosztował 120 zł no i Łukasz chyba będzie w nim jeździł aż do czasu jak zmienimy na siedzisko. Ogólnie jestem zadowolona z tego fotelika.
a to zdjęcia
1_eb1b4a96cb61.jpg

Załączniki

• Obraz 0688.jpg
    Obraz 0688.jpg
    23,6 KB · Wyświetleń: 153
  • Obraz 0690.jpg
    Obraz 0690.jpg
    25,1 KB · Wyświetleń: 158
Kasia my mamy jeszcze taki co wkleiłaś i myślę że Julka jeszcze z rok w nim pojeździ. :tak: my rzadko jeździmy z nią autem ale myślę że starczy... :tak:

Ten co wkleiłaś dla starszych to zwróć uwagę że on do zwykłego pasa jest. Nie ma pięciopunktowych;-)

No i ciekawe to odchylanie. Na bazie to się jakby wysuwa a tu? Nie wiem... :sorry:

reklama
Paula-no na bazie to właśnie teraz mamy,i to jest w nim fajne bo jak Kuba zaśnie to można go szybko przechylić-choć teraz to jest mały problem bo on ma już za długie kopytka :sorry: i sienie mieści na leżąco-ja to jestem na maksa przysunięta do przodu za swoim siedzeniem jak jadę jako pasażer.
co do pasów-to są też takie z 5 punktowymi....-no i sama nie wiem???:-(

Do góry