reklama
karolq8
Fanka BB :)
My chcemy kolyske:-) ale dlatego ze mniej miejsca zajmuje:-) malo miejsca w tej chacie mamy:-/
weronikabp
Aniu fajne te kołyski..
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
My chcemy kolyske:-) ale dlatego ze mniej miejsca zajmuje:-) malo miejsca w tej chacie mamy:-/
tylko tez na bardzo krotko starcza ...
ciastkozkremem
mama Ignasia
Kołyski są słodkie, ale ponieważ mamy już łóżeczko zdobyczne, to na kołyskę nie starczy miejsca w naszej sypialni.
A ma ktoś jeszcze zdanie o wózkach firmy tako? Podoba mi się strasznie taki:
Tylko rzecz w tym, że ja nigdy nie miałam styczności z wózkami i jedyne co na razie wiem, to że chcę mieć pompowane spore koła i zestaw 3w1 z fitelikiem i w sumie tyle. Dalej się nie znam. Moje koleżanki jeszcze nie rodziły, nie mam się kogo doradzić nawet.
Podoba mi się jeszcze wózek z firmy bebetto, zna ktoś? Jakies opinie?
Tylko rzecz w tym, że ja nigdy nie miałam styczności z wózkami i jedyne co na razie wiem, to że chcę mieć pompowane spore koła i zestaw 3w1 z fitelikiem i w sumie tyle. Dalej się nie znam. Moje koleżanki jeszcze nie rodziły, nie mam się kogo doradzić nawet.
weronikabp
Kołyski są słodkie, ale ponieważ mamy już łóżeczko zdobyczne, to na kołyskę nie starczy miejsca w naszej sypialni.
ten pierwszy widziałam na żywo w smyku, fajnie wyglada ale nie czytałam opinii o nim, skoncentrowałam się na teutonii i emaljunga
Ciastko te Captivia maja dość dobre opinie. Bo np. Laret (też tako, który mi się bardzo podobał) ma nie najlepsze. Ja mam teraz na oku tako alive. Jest to jeden z nowszych modeli, ale jak narazie są babeczki z niego zadowolone. Zobaczymy za pół roku czy opinie sie nie zmienią
karolq8
Mea tak wiem ale zuza po 6 mies juz w lozeczku mi nie spala bo sie budzila co chwile. Zobaczymy pozniej bedziemy sie martwic:-)
Abezela
Ciastko ja mam wózek Bebetto Murano, koleżanka tak zachwalała ten wózek, że aż mnie przekonała. Dla mnie największym plusem były koła, wóżeczek w wersji z gondolą spisał się świetnie, natomiast wersja spacerowa jest po prostu wstrętna, wielka, nieporęczna. Wózek jest bardzo solidny ale też strasznie ciężki, raz musiałam go wnieść na 3 piętro to między 1 a 2 siedziałam jak dziecko i beczałam. Spacerówce podziękowałam.
Emiśkę woziłam w spacerówkach Bertonii i Mamas&papas Sport obie świetne. Jedna świetna w teren a druga do jazdy po mieście i galeriach.
Emiśkę woziłam w spacerówkach Bertonii i Mamas&papas Sport obie świetne. Jedna świetna w teren a druga do jazdy po mieście i galeriach.
Ostatnia edycja:
reklama
Ludziska bardzo często kupowali wózek tako, bo w moim sklepie był najtańszym wózkiem z fotelikiem, ale te starsze modele (bo już nie pracuje w tej branży od 5 lat) były bardzo kiepsko wykonane. Wyglądały, jakby miały się rozwalić, materiały były bardzo kiepskie i szorstkie dla dziecka. Teraz wszystko powoli się zmiana i zaczynają te wózki jakoś wyglądać i funkcjonować. Do tego stopnia, że sama mam na oku jeden wózek.
Podziel się: