weronikabp
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dla mnie teutonia to najlepszy wózek. Solidny, wygodny, fajną kolorystykę można sobie wybrać. Troszkę cena wysoka niestety.
anna ale wiesz te kilkaset złotych róznicy z jakąś polską marką chyba da się przeżyć, podobniez sa hurtownie gdzie można trochę taniej dostać. jak coś znajdę to dam Ci znać, też będziesz kupować?
Tu chodzi o 2x więcej kasy ja wstępnie mam na oku Tako Retro za ok 1500zł lub Roan Marita Elegance za 1300zł + oczywiście fotelik maxicosi za 400zł, a taki zestaw Teutonia z fotelikiem kosztuje ok 3500zł wiec różnica spora. Kasa by się znalazła, ale uważam, że lepiej te 2000zł wydać na coś innego.
Na pewno będzie ci się fajnie go prowadziło
U mnie to jeszcze jest śmiesznie, bo moja mama chce mi wózek kupić, ale jak już jej pokazałam taki za 1500zł to się za głowę złapała i powiedziała, żebym sobie szukała tańszego wózka Ma inne spojrzenie na wszystko i uważa, że taki wózek za 400zł jest dobry, co dopiero jak bym jej pokazała wózek za 3500zł hehe całe szczęście wybiłam już jej z głowy kupno wózka i powiedziałam, żeby mi kupiła kołyskę.
Ostatnio widziałam taką śliczną białą z króliczkiem wyrytym w drewnie za jakieś 300zł, akurat mama mi sprezentuje taką i będzie dobrze