reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Wózki, foteliki samochodowe - nasze przemyślenia, marzenia, pomysły, plany ;)

reklama
Tak, kupiłam w zeszłym roku jak czekałam na chłopców, kupiłam jeden, a drugiego nie zdążyłam kupić, bo trafiłam do szpitala :( Mam CabrioFix, a w piątek kupiłam do niego baze.

Ja też uważam, że to fajny wózek. Duży plus za przekładaną rączkę. Ja osobiście nie lubię tylko spacerówek "kubełkowych". Ale to tylko moje osobiste zdanie :)

Mea a od 'froty' nie jest cieplo?
/tak mi sie kojarzy to wole spytac/

frotta to bawelna i jest przyjemna dla ciala ... roznica pomiedzy welurem w foteliku a frotka jest nieporownywalna ... poza tym pokrowiec bardzo latwo wyprac i moze byc zawsze swiezutki ... druga sprawa ze moj fotelik jest czerwony wiec bardziej bedzie sie nagrzewal niz bialy pokrowiec ...

reklama
Do góry