reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki, foteliki samochodowe - nasze przemyślenia, marzenia, pomysły, plany ;)

Ja mysze wozkiem tyle co na parter w bloku - czadem na pierwsze. I nie wnosze wozka tylko po prostu jezdzam nim. Do gory ide tylem wozek eciagajac za doba, na dl tez zjezdzam. Oczywisci tzeba deliktnie - ale tak do 2 pietra nie jest zle- wyzej to by pewnie bylo ciezko.
Ja też na I piętrze mieszkam, więc wózek z maluszkiem cały sobie zniosę bez problemu, zresztą wielka, silna baba ze mnie :tak:

reklama
ja mieszkam na parterze i wózek zostawiam na klatce, więc waga mnie wcale nie interesuje ;) ale przy podwójnym wózku muszę patrzeć na szerokość, żeby do tej klatki wejść ;)

ja mieszkam na parterze i wózek zostawiam na klatce, więc waga mnie wcale nie interesuje ;) ale przy podwójnym wózku muszę patrzeć na szerokość, żeby do tej klatki wejść ;)

przy blizniaczym dobrze poczytaj opinie ... moja kumpela dopiero za 3 razem trafila w taki z ktorego byla naprawde zadowolona ...

wsród moich znajomych chyba wszyscy maja jedo fyn i bardzo polecają. Sama znalazłam taki śliczny szary!! :) ale jeszcze muszę przemysleć trochę czasu jeszcze mamy :)

olga jedo tez był moim faworytem, jednak doczytałam się, że budka jest ta sama przy gondoli i spacerówce i w wersji spacerowej nie ma możliwości rozłożenia jej tak, żeby zakryć prawie cały wózek i maluszka. Mam nadzieję, że wiecie o co mi chodzi ;)) u mnie w tako była taka możliwość bo jak niespodziewanie zaczeło wiać lub padać to ciach budkę naciągałam i szłam. Nie jest to rzezcz niezbędna, jednak dla mnie bardzo ważna. Jeśli by nie ta budka to na 100% bym była na niego zdecydowana.

Ja sie zastanawiam nad wózkiem Mutsy, juz w pierwszej ciązy brałam go pod uwage ale kupilam Graco (niestety to był zły wybór). Macie jakies doswiadczenie z Musty wózkiem, jakie foteliki do niego pasują?

Ja sie zastanawiam nad wózkiem Mutsy, juz w pierwszej ciązy brałam go pod uwage ale kupilam Graco (niestety to był zły wybór). Macie jakies doswiadczenie z Musty wózkiem, jakie foteliki do niego pasują?

z tego co pamietam do Mutsy sa adaptery do maxi-cosi ... mnie wlasciwie interesuje tylko ten fotelik wiec tym sie zajmuje :)

My musimy dokupić fotelik pewnie maxi cosi, bo ostanio miałm osobno fotelik be adapterów.Wózek mamy z x landera,XA, drugi mamy quinny xtra którego bym napewno 2 raz nie kupiła.Wiadomo chciałoby sie nowy ale po co jak oby dwa są w stanie bardzo dobrym.Mi aktualnie sie podobają wózki Jane muum. Kolega ma z gondolą fotelikiem.FAjne to ale dziecko szybko wyrasta z gondoli

Im więcej oglądam wózków tym bardziej mi się zmieniają poglądy :) Myślałam o TAKO ALIVE, ale nie wiem czy jako, że to polskie, to czy takie super..., później IMPLAST NEON świetna duża gondola tylko spacerówka trochę mała się wydaje, a przecież już zimą trzeba będzie się przesiąść z gondoli na spacerówkę. no i X LANDER fajna spacerówka duża itp. ale mniejsza gondola... widziałam, że X LANDER wypuszcza już kolekcję 2014 i nie powiem, ale niektóre się fajnie prezentują... Co myślicie o moich dylematach? jakieś rady od Mamuś już doświadczonych?? Cmokasy :*

reklama
Asica ja byłam zakochana w Implascie, do czasu jak nie zobaczylam na żywo w sklepie, i znajomi je mieli opinie złe, a po 2 latach użytkowania wózki nie wyglądały najlepiej, materiał choć rodzice dbal. X lander ja mam z 2010 wiec już stary,dobry wózek, ale spacerówka też nie najlepsza, płykie siedzisko, koła duże,ale mogłyby nie być gładkie, problem jest jak jest śnieg. Gondola no dla duzego dziecka będzie problem.
szwagierka ma maxi cosi mura, gondola fajna, ale problemy są ze spacerówką mała budka przciwsłoneczna, trzeba mieć parsolę bo jest problem.A tak to zadowoleni

Do góry