reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wózki, foteliki itp.

reklama
ta Inglesina Quad fajna ;) Jeśli chodzi o Jedo - sama chciałam kupic, teraz się waham.
Podoba mi sie równiez wózek
Wózek Peg Perego Book Pop-Up Completo Modular Sl Głęboko Spacerowy + Fotelik - Ceneo.pl tym bardziej, że możemy miec go taniej, ale nie wiem czy ktoś posiada i czy jest zadowolony - mało opinii słyszałam na temat tego wózka;/

Co do polskich producentów to rozważam też zakup Camarelo Carera, fajny wózek i ma wielką gondolę, i ogólnie podobne parametry co Jedo Fyn a jest tańszy.

Dzisiejsza wizyta w sklepie- skrót :-)
Niektóre z was pisały o wózkach carmelo, polskiego producenta, pooglądałam, ale pani powiedziała, że na nie ma najwięcej reklamacji. Nie podobało mi się też, że w spacerówce jak dziecko siedzi, to budka tak wisi, dla mnie to ohydnie wygląda. W większości wózków niestety tak jest. Czasem są ściągacze, ale jak dlamnie to taki worek wiszący...
Jak dobrze pamiętam nie ma tego w xlanderze i tako.
A tak to już rzecz gustu, tyle tego jest, że każdy coś znajdzie na swoją kieszeń. Nie ma ideału niestety :-)
Chwaliła pani z tych tańszych jakies "adamex" i jedo fyn- rzeczywiście tanie, ale mi nie przypadły do gustu. A w jedo potwierdziłą pani, że narzekają rzeczywiście na spacerówkę.
Róbcie z tą wiedzą co chcecie, to tylko opinie jakiejś tam pani, która raczej zna się na tym co mówi :-)

Ostatnia edycja:
Joani czyli jednak potwierdza się to co mi dziewczyny mówiły o fynie :-)

Co do wiszącej budki no to niestety dla mnie to też jest okropne. Zaburza mój zmysł estetyki, ale jak słusznie napisałaś nie ma wózków idealnych.

Chodź x-lander jak dla mnie był tylko o tyci od ideału :-)

Ja zaczęłam się rozglądać za innymi niż jedo, ale szczerze mówiąc nic innego mi się nie podoba teraz... Więc ja się raczej zdecyduję na jedo :)
Joani ja pisałam o caramello bo moja szwagierka kupiła i jej bardzo polecali.... Tylko mi się właśnie z wyglądu nie podoba... Ale to już tak jak napisałaś kwestia gustu

Dziewczyny,czy wiecie coś o wózkach Bebe Beni 4Runners? Może słyszeliście coś lub miałyście okazje go testować, bo wizualnie mi się podoba, niestety nie mam jak go dotknąć i jedynie mogę polegać na opinii Pani która chce go sprzedać i mojego N. który ma go obejrzeć :/

Floo, sama musisz go dotknąć.. u nas kilka wózków odpadło, bo się okazało, że są za niskie jak dla nas, a to najważniejsze, żebyś miała komfort prowadzenia. Ten ma dość małe kółka na zimę z przodu, ale zależy gdzie mieszkasz. I też dostęp do kosza jest utrudniony przez to wygięcie w stelażu. To tylko moje odczucia nez dotykania, na podstawie tylko fotek.

ta Inglesina Quad fajna ;) Jeśli chodzi o Jedo - sama chciałam kupic, teraz się waham.
Podoba mi sie równiez wózek
Wózek Peg Perego Book Pop-Up Completo Modular Sl Głęboko Spacerowy + Fotelik - Ceneo.pl tym bardziej, że możemy miec go taniej, ale nie wiem czy ktoś posiada i czy jest zadowolony - mało opinii słyszałam na temat tego wózka;/

Co do polskich producentów to rozważam też zakup Camarelo Carera, fajny wózek i ma wielką gondolę, i ogólnie podobne parametry co Jedo Fyn a jest tańszy.

ten peg perego był zaraz na następnym miejscu za inglesiną. Oglądałam go na żywo w sklepie nie raz i powiem szczerze, że bardzo fajny wózek. Inglesina wygodniej się składa i w zasadzie to chyba najbardziej zdecydowało o tym, że jednak inglesina.

A camarello mam niedaleko sklep i kilka razy już go "macałam". Oczywiście nie wiem jak z reklamacjami ale wolałabym camarello od x-landera, jedo i całej reszty. Wygląda i prowadzi się o niebo lepiej niż każdy z nich. A podbijanie tego wózka to bajka w porównaniu chyba z każdym innym polskim wózkiem. Mi jedna rzecz się w nim nie podoba- kolorowe stelaże. Chociaż jak wczoraj widziałam wersję brązowo-czarną na złotawym stelażu to stwierdzam, że przepięknie się prezentował na spacerze...

reklama
Do góry