reklama
Alicjaaa85
Fanka BB :)
Widziałam ostatnio w sklepie wózek BEBETTO LUCA i strasznie mi się spodobał. Super skrętne koła, fajnie się go prowadziło, prosty w obsłudze składania, rozkładania i wizualnie też był ładny. Ale naczytałam się opinii, że gondola jest za mała? Może miała któraś z Was taki wózek?
Bebetto Luca 3w1+ gratisy - Wózki dziecięce, wózek z fotelikiem 3w1 - sklepbobas.pl
też mi się wydawało, że gondola mała jak wczoraj oglądałam w sklepie.
catedra
co dziecko to inna wersja. Mi córka odmówiła jazdy w gondoli mając 3 miesiące. Wybierałam dużą gondolę bo młoda październikowa a w styczniu latałam w poszukiwaniu spacerówki z rozkładanym na płasko siedzeniem bo moje dziecko miało w nosie gondolę i kazało sobie ustawiać pion aby widzieć świat
także ja już nie planuję córka mnie nauczyła, że wszystkie plany idą w łeb
także ja już nie planuję córka mnie nauczyła, że wszystkie plany idą w łeb
joani
Praktycznie we wszystkich nowych wózkach jest taka funkcja. Luca ma mniej wewnątrz niż piszesz, mierzyliśmy w sklepie, ale teraz nie pamiętam, bo to nie był mój faworyt. To co jest na str. internetowych niestety mija się z rzeczywistością o dobrych kilka cm.
joani
Ann, dziecko najlepiej w pierwszych miesiącach na płasko, do roku nawet poduszki się nie powinno dawać. Później jak będzie główkę ciągle podnosiło ciekawe świata, możesz podnieść trochę ale spanie na płasko bardziej.
Sama będziesz wiedziała najlepiej, ile tu mam tyle doświadczeń, więc się mocno nie sugeruj, każdy maluch jest inny :-)
Sama będziesz wiedziała najlepiej, ile tu mam tyle doświadczeń, więc się mocno nie sugeruj, każdy maluch jest inny :-)
Ostatnia edycja:
Ann_
nie planuje mu nawet dawać poduszki, jedynie pod materac, ale właśnie chodzi mi o tą ich chęć do oglądania świata po kilku miesiącach bo wszyscy piszą że maluchom nie odpowiadało jeżdżenie na płasko wiec rozwiązaniem była zmiana na spacerówkę.
reklama