reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki, foteliki itp.

reklama
ta Inglesina Quad fajna ;) Jeśli chodzi o Jedo - sama chciałam kupic, teraz się waham.
Podoba mi sie równiez wózek
Wózek Peg Perego Book Pop-Up Completo Modular Sl Głęboko Spacerowy + Fotelik - Ceneo.pl tym bardziej, że możemy miec go taniej, ale nie wiem czy ktoś posiada i czy jest zadowolony - mało opinii słyszałam na temat tego wózka;/

Co do polskich producentów to rozważam też zakup Camarelo Carera, fajny wózek i ma wielką gondolę, i ogólnie podobne parametry co Jedo Fyn a jest tańszy.

Dzisiejsza wizyta w sklepie- skrót :-)
Niektóre z was pisały o wózkach carmelo, polskiego producenta, pooglądałam, ale pani powiedziała, że na nie ma najwięcej reklamacji. Nie podobało mi się też, że w spacerówce jak dziecko siedzi, to budka tak wisi, dla mnie to ohydnie wygląda. W większości wózków niestety tak jest. Czasem są ściągacze, ale jak dlamnie to taki worek wiszący...
Jak dobrze pamiętam nie ma tego w xlanderze i tako.
A tak to już rzecz gustu, tyle tego jest, że każdy coś znajdzie na swoją kieszeń. Nie ma ideału niestety :-)
Chwaliła pani z tych tańszych jakies "adamex" i jedo fyn- rzeczywiście tanie, ale mi nie przypadły do gustu. A w jedo potwierdziłą pani, że narzekają rzeczywiście na spacerówkę.
Róbcie z tą wiedzą co chcecie, to tylko opinie jakiejś tam pani, która raczej zna się na tym co mówi :-)

Ostatnia edycja:
Joani czyli jednak potwierdza się to co mi dziewczyny mówiły o fynie :-)

Co do wiszącej budki no to niestety dla mnie to też jest okropne. Zaburza mój zmysł estetyki, ale jak słusznie napisałaś nie ma wózków idealnych.

Chodź x-lander jak dla mnie był tylko o tyci od ideału :-)

Ja zaczęłam się rozglądać za innymi niż jedo, ale szczerze mówiąc nic innego mi się nie podoba teraz... Więc ja się raczej zdecyduję na jedo :)
Joani ja pisałam o caramello bo moja szwagierka kupiła i jej bardzo polecali.... Tylko mi się właśnie z wyglądu nie podoba... Ale to już tak jak napisałaś kwestia gustu

Dziewczyny,czy wiecie coś o wózkach Bebe Beni 4Runners? Może słyszeliście coś lub miałyście okazje go testować, bo wizualnie mi się podoba, niestety nie mam jak go dotknąć i jedynie mogę polegać na opinii Pani która chce go sprzedać i mojego N. który ma go obejrzeć :/

Floo, sama musisz go dotknąć.. u nas kilka wózków odpadło, bo się okazało, że są za niskie jak dla nas, a to najważniejsze, żebyś miała komfort prowadzenia. Ten ma dość małe kółka na zimę z przodu, ale zależy gdzie mieszkasz. I też dostęp do kosza jest utrudniony przez to wygięcie w stelażu. To tylko moje odczucia nez dotykania, na podstawie tylko fotek.

ta Inglesina Quad fajna ;) Jeśli chodzi o Jedo - sama chciałam kupic, teraz się waham.
Podoba mi sie równiez wózek
Wózek Peg Perego Book Pop-Up Completo Modular Sl Głęboko Spacerowy + Fotelik - Ceneo.pl tym bardziej, że możemy miec go taniej, ale nie wiem czy ktoś posiada i czy jest zadowolony - mało opinii słyszałam na temat tego wózka;/

Co do polskich producentów to rozważam też zakup Camarelo Carera, fajny wózek i ma wielką gondolę, i ogólnie podobne parametry co Jedo Fyn a jest tańszy.

ten peg perego był zaraz na następnym miejscu za inglesiną. Oglądałam go na żywo w sklepie nie raz i powiem szczerze, że bardzo fajny wózek. Inglesina wygodniej się składa i w zasadzie to chyba najbardziej zdecydowało o tym, że jednak inglesina.

A camarello mam niedaleko sklep i kilka razy już go "macałam". Oczywiście nie wiem jak z reklamacjami ale wolałabym camarello od x-landera, jedo i całej reszty. Wygląda i prowadzi się o niebo lepiej niż każdy z nich. A podbijanie tego wózka to bajka w porównaniu chyba z każdym innym polskim wózkiem. Mi jedna rzecz się w nim nie podoba- kolorowe stelaże. Chociaż jak wczoraj widziałam wersję brązowo-czarną na złotawym stelażu to stwierdzam, że przepięknie się prezentował na spacerze...

reklama
Do góry