reklama
Ann tak jest bez pasów powiem ci tak jak dla mnie mogłoby być to przydatne gdy dziecko już dość stabilnie siedzi i dosięga nóżkami przodu gondoli. Mam nadzieję, że wiesz o co mi chodzi
No ale wtedy to i tak zawsze wybierasz spacerówkę bo maluch mógłby wypaść. To taki nieprzydatny bajer według mnie
Jedynie w domu można tego użyć gdy wypniesz gondolę postawisz na podłogę, wsadzisz dzidzię do niej i dasz zabawki, ale to o tak tylko na chwilę bo szkoda kręgosłup męczyć.
No ale wtedy to i tak zawsze wybierasz spacerówkę bo maluch mógłby wypaść. To taki nieprzydatny bajer według mnie
Jedynie w domu można tego użyć gdy wypniesz gondolę postawisz na podłogę, wsadzisz dzidzię do niej i dasz zabawki, ale to o tak tylko na chwilę bo szkoda kręgosłup męczyć.
Ostatnia edycja:
catedra
Fanka BB :)
a czytałam gdzieś i nie pamiętam w jakim wózku, że są tak że gondole z podnoszonym jakby dnem, jeśli wiecie o co mi chodzi możliwe to?
to takie podniesienie dzieciakom nie wystarcza w pierwszych miesiącach?
Ann napiszę tak na szybko, że funkcja z podnoszonym oparciem w gondoli jest do dupy. Dziecko się ślizga, zjeżdza i tylko męczymy w ten sposób kręgosłup malucha. Lepiej przesiąść się do spacerówki.
ja miałam w roanie marita. I z troski o kręgosłup małej wybrałam spacerówkę z rozkładanym na płasko siedzeniem. Mogła sobie oglądać świat i nie siedziała pionowo bo to niezdrowe dla małego kręgosłupa.
teraz kupuję gondolę. W nadziei, że może dostanę jakiś normalniejszy egzemplarz
P
Pastelowa
Gość
Ja po rundkach po kilku sklepach z wózkami wracam do Bebetto Luca czyli do pierwszego wyboru i jutro zamawiam w kolorze jasno kremowym z białym stelażem Jakoś mnie ten wózek zauroczył i inne już nie były takie fajne
Nie miałam wcześniej dzieci więc nie wiem co i jak ale gdzieś czytałam artykuł, że na początku dzieciaczki powinny leżeć na samym materacyku, bez poduszeczek, kołderek itp. więc taka funkcja z podnoszonymi pleckami w gondoli jest chyba zbędna?
Nie miałam wcześniej dzieci więc nie wiem co i jak ale gdzieś czytałam artykuł, że na początku dzieciaczki powinny leżeć na samym materacyku, bez poduszeczek, kołderek itp. więc taka funkcja z podnoszonymi pleckami w gondoli jest chyba zbędna?
joani
Fanka BB :)
To prawda,że bebetto i camarelo zalało ulice i same te wózki widzę. Mi osobiście nie podoba się spacerowka z wiszącą budą i w większości malutkie kosze pod spodem. Rzecz gustu, jak ktoś ma przetestowany i wizualnie mu odpowiada, to czemu nie, bo i cena przystępna.
Ja też nie będę używała tego podnoszenia w gondoli i mam nadzieję, że maluch przez zimę jakoś przejeździ, bo to najlepsza opcja na zimne dni. A jak nie, to właśnie kupię taki wózek ze spacerówka rozkładaną na płasko i dużą rozkładaną budką.
Ja też nie będę używała tego podnoszenia w gondoli i mam nadzieję, że maluch przez zimę jakoś przejeździ, bo to najlepsza opcja na zimne dni. A jak nie, to właśnie kupię taki wózek ze spacerówka rozkładaną na płasko i dużą rozkładaną budką.
Załączniki
Sonia wózek fajny
A wybraliście taki kolorek jak na zdjęciu?
Tak, dokładnie ten kolorek.
reklama