reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wózki, foteliki - czyli pierwsza bryka dla naszego smyka ;)

przejrzałam dzisiaj allegro, w między czasie zasnęłam na 2 godziny:p ale już mniej więcej wiem czego szukać:)

jutro kolejna selekcja i powoli będzie można szukać konkretów w sklepach :) też mam nadzieję,że dostanę pozwolenie na małe wychodne;)

reklama

Załączniki

• mura-3-dress-blue-compleet.jpg
    mura-3-dress-blue-compleet.jpg
    12,4 KB · Wyświetleń: 57
  • maxi-cosi-mura-3-gondola.jpg
    maxi-cosi-mura-3-gondola.jpg
    26,4 KB · Wyświetleń: 74
Hej laski moje. Chyba znalazłam już mojego faworyta jeżeli chodzi o wózek. Wózek jest firmy bexa, wersja 3 kołowa jest podobna do maxi cosi: wózek BEXA B3 trzykołowy Producent (2708284447) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Mi jednak od razu wpadła w oko wersja 4 kołowa, szczególnie czarno fioletowa.
_______bexa_______ B4X____ Fashion Chromme___2012_ (2708284458) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Teraz tylko muszę męża przekonać. Mam nadzieję że się uda :tak:

Elisse no powiem Ci że kolor czarno grafitowo fioletowy mnie urzekł bardzo:tak:. Ale mój mówi że półtora kawałka za wózek to dużo. Ja się z nim nie zgadzam ale ciężko jest go przekonać, za to jemu podoba się wersja 3kołowa. Liczę że jak przyjdzie co do czego to podejmie dobrą decyzję i wybierze lepszy (mój) wózek :-D:-D.

tadaaam i wózeczek zamówiony - do odbioru w styczniu :biggrin2:
tak jak wcześniej pisałam zdecydowaliśmy się na markę x-lander model x-move kolor europa.
Wózek jest świetny pod każdym względem i o dziwo mieści się bez problemu w naszym 3drzwiowym autku :biggrin2:
do tego doszedł fotelik maxi cosi zwykły czarny klasyczny :biggrin2:
małej chyba się spodobał zakup bo wczoraj kopała jak szalona :biggrin2: mała zakupoholiczka rośnie :biggrin2:

x_lander_x_move_europe.jpg

caroline gratuluje zakupu!
Dorotqua sliczne te wozki, wersja 3-kolowa ma ciekawe kolory, ja tez wole 4-kolowe wozki, ale ten 3-kolowy nie jest taki zly, bo w sumie ma 4 kolka. Ale najwazniejsze, zeby Tobie sie go dobrze prowadzilo a dzidzi dobrze jezdzilo w nim.

reklama
my wózek już braliśmy ale kupować będziemy w styczniu. Jakoś pewnie na początku. Szkoda mi wcześniej, będzie stał i się kurzył a gwarancja będzie lecieć. przez pierwsze 2 tygodnie i tak z maluszkiem na dwór nie wyjdę bo na początku kilka dni w szpitalu później jeszcze w domku, potem troche wietrzenia i dopiero wózek będzie potrzebny :)

Myślałam nad jakąś huśtawką bo bede miała jeszcze przecież dwulatka w domu i on też potrzebuje mojej uwagi ale mam krzesełko chicco polly magic z funkcją leżaczka więc spróbujemy najpierw bez bujania, a jak to nie wystarczy a potem ewentualnie chusta to wtedy pokuszę się o jakąś huśtawkę, ale pewnie kupie używaną bo 2 razy taniej a i tak dłużej niż pół roku nie posłuży ;)

A jutro zaczynamy remoncik i urządzanie pokoju dzieciaków :) Trzymajcie kciuki :)

Do góry