reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki, foteliki - czyli pierwsza bryka dla naszego smyka ;)

przejrzałam dzisiaj allegro, w między czasie zasnęłam na 2 godziny:p ale już mniej więcej wiem czego szukać:)

jutro kolejna selekcja i powoli będzie można szukać konkretów w sklepach :) też mam nadzieję,że dostanę pozwolenie na małe wychodne;)

reklama

Załączniki

• mura-3-dress-blue-compleet.jpg
    mura-3-dress-blue-compleet.jpg
    12,4 KB · Wyświetleń: 61
  • maxi-cosi-mura-3-gondola.jpg
    maxi-cosi-mura-3-gondola.jpg
    26,4 KB · Wyświetleń: 80
Hej laski moje. Chyba znalazłam już mojego faworyta jeżeli chodzi o wózek. Wózek jest firmy bexa, wersja 3 kołowa jest podobna do maxi cosi: wózek BEXA B3 trzykołowy Producent (2708284447) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Mi jednak od razu wpadła w oko wersja 4 kołowa, szczególnie czarno fioletowa.
_______bexa_______ B4X____ Fashion Chromme___2012_ (2708284458) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Teraz tylko muszę męża przekonać. Mam nadzieję że się uda :tak:

Elisse no powiem Ci że kolor czarno grafitowo fioletowy mnie urzekł bardzo:tak:. Ale mój mówi że półtora kawałka za wózek to dużo. Ja się z nim nie zgadzam ale ciężko jest go przekonać, za to jemu podoba się wersja 3kołowa. Liczę że jak przyjdzie co do czego to podejmie dobrą decyzję i wybierze lepszy (mój) wózek :-D:-D.

tadaaam i wózeczek zamówiony - do odbioru w styczniu :biggrin2:
tak jak wcześniej pisałam zdecydowaliśmy się na markę x-lander model x-move kolor europa.
Wózek jest świetny pod każdym względem i o dziwo mieści się bez problemu w naszym 3drzwiowym autku :biggrin2:
do tego doszedł fotelik maxi cosi zwykły czarny klasyczny :biggrin2:
małej chyba się spodobał zakup bo wczoraj kopała jak szalona :biggrin2: mała zakupoholiczka rośnie :biggrin2:

x_lander_x_move_europe.jpg

caroline gratuluje zakupu!
Dorotqua sliczne te wozki, wersja 3-kolowa ma ciekawe kolory, ja tez wole 4-kolowe wozki, ale ten 3-kolowy nie jest taki zly, bo w sumie ma 4 kolka. Ale najwazniejsze, zeby Tobie sie go dobrze prowadzilo a dzidzi dobrze jezdzilo w nim.

reklama
my wózek już braliśmy ale kupować będziemy w styczniu. Jakoś pewnie na początku. Szkoda mi wcześniej, będzie stał i się kurzył a gwarancja będzie lecieć. przez pierwsze 2 tygodnie i tak z maluszkiem na dwór nie wyjdę bo na początku kilka dni w szpitalu później jeszcze w domku, potem troche wietrzenia i dopiero wózek będzie potrzebny :)

Myślałam nad jakąś huśtawką bo bede miała jeszcze przecież dwulatka w domu i on też potrzebuje mojej uwagi ale mam krzesełko chicco polly magic z funkcją leżaczka więc spróbujemy najpierw bez bujania, a jak to nie wystarczy a potem ewentualnie chusta to wtedy pokuszę się o jakąś huśtawkę, ale pewnie kupie używaną bo 2 razy taniej a i tak dłużej niż pół roku nie posłuży ;)

A jutro zaczynamy remoncik i urządzanie pokoju dzieciaków :) Trzymajcie kciuki :)

Do góry