reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wózki, foteliki - czyli pierwsza bryka dla naszego smyka ;)

Ja chyba też kupie x-landera:-Dtylko że chciałam samą spacerówkę bo gondolę mam po starszej córce ale spacerówka już mocno zniszczona i wyjechana. Szkoda tylko ze nie są ciut lżejsze...ale już nigdy nie kupię małej parasolki, te małe kółka są straszne...

reklama
a mi wlasnie te intensywne kolory tak sboei sie spodobaly tzn zielony dla mnie totalna zarowka i czytalam ze muchy do niego lgna, ten fiolet i roz sa ok ;) ale stwierdzilismy ze ten turkus bedzie taki oryginalny no i uniwersalny :)

Lanjaa to fajnie ze pozostajesz wierna x-landerowi czyli rozumiem ze bylas z niego zadowolona :)

My kupiliśmy Quinny Speddi SX. Patrzyliśmy na wózki zarówno 4ro jak i 3y kołowe, ale w efekcie końcowym ten nam najbardziej spasował :) W kolorze niebiesko fioletowym i do tego fotelik Maxi Cosi w tej samej kolorystyce :)
973073.jpg
51UrgmQw4BL._SL500_AA300_.jpg

Lanjaa to fajnie ze pozostajesz wierna x-landerowi czyli rozumiem ze bylas z niego zadowolona :)

Nie miałam x-landera tylko jakiś polski 3 w 1 i nie byłam do końca zadowolona bo przednie kółka latają jak chcą, dlatego teraz wolałabym kupic jakąś porządną spacerówkę, a o x-landerze same dobre opinie słyszałam.

x lander spoko, ale jedna rzecz mi sie tam nie podobała...w budce w spacerówce są okienka przezroczyste z moskitierami ktorych nie da sie zakryc...i kolezanka na to narzekala ze słońce świeci w głowe dziecku i musi kłaść na budkę kocyk

nom wiem tez to doczytalam jako minus, ale kazdy wozek ma jakis minus, zreszta nie zawsze swieci slonce ostre :D

reklama
no masz dotka racje...niestety ciezko o ideał:)no ale zawsze mozna zakryc budke kocykiem....dużo gorzej np. jak jest mały kosz zakupowy np w mutsy ...wtedy juz nic sie nie da zrobic.

Do góry