reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wózki, foteliki - czyli pierwsza bryka dla naszego smyka ;)

reklama
Mam pytanko... Czy któraś z was mogłaby mi doradzić jeśli chodzi o naprawdę mega lekki wózek, najchętniej 3 w 1... Mieszkam na 2 pietrze bez windy, wózkarni ani choćby jakiegokolwiek miejsca na klatce, nie mówiąc już o podjeździe na schodach do wejścia na klatkę... (ach te marzenia) Widzę, że wy jesteście już nieźle w tym obcykane :p

aliaolio - musisz napisac czy ci zalezy na duzych kolach, bo to głównie wplywa na wage wózka...oraz ile chcesz kasy przeznaczyc...

Myślałam o kwocie 2,5 tys za cały zestaw 3 w 1... Nie wiem czy to wystarczająca kwota.:zawstydzona/y: Jeśli chodzi o koła to zależy mi na tym aby chociaż tylne nie były małe i plastikowe. Oglądałam wczoraj wózki ale jest ich tyle, że mnie to przerasta :szok:

Aliaolio polecam cybex callisto 3w1. Wyglada swietnie i jest bardzo funkcjonalny. Później zostaje Ci Spacerówka, na która i tak każda z mam docelowo sie przenosi.
..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE 2012 sklep internetowy: CALLISTO 2012 wózek głęboko-spacerowy + fotelik samochodowy ATON BASIC
Z lekkich fajne są tez loola up
..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE 2012 sklep internetowy: LOOLA UP (3w1) wózek spacerowy + gondola WINDOO + fotelik CREATIS
Avio
..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE 2012 sklep internetowy: AVIO 2012 zestaw (3w1) wózek głęboko-spacerowy + fotelik samochodowy HUGGY Multifix
Jak coś znajdę lekkiego na większych tylnich kołach to napisze, ale one zazwyczaj maja pompowane te koła co zwieksza ich masę. I ważą ok 12 kg dolicz do tego ciężar dziecka plus jakieś zakupy... Po schodach będzie cieżko :p

My wózek odkupujemy od znajomych. Gondolę, spacerówkę i fotelik ze wszystkimi akcesoriami. Po tym, jak już będzie można dziecko w spacerówce wozić pewnie kupimy jakąś lepszą, nową, bo dłużej będzie przydatna :).

hej! a czy któraś z Was ma jakieś doświadczenie z Quinny Speedi? wersja spacerówka+gondolka?
zastanawiamy się nad tym wózeczkiem ale nikt z moich znajomych go nie ma

reklama
Deszczyk... moi znajomi mieli dla swojego synka. Byli zadowoleni. Jednak 3kołowe wózki jakoś mało stabilne mi się wydają. Kiedyś to tylko Speedi chciałam... a teraz hmm...

Do góry