reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki, foteliki - czyli pierwsza bryka dla naszego smyka ;)

reklama
Mam pytanko... Czy któraś z was mogłaby mi doradzić jeśli chodzi o naprawdę mega lekki wózek, najchętniej 3 w 1... Mieszkam na 2 pietrze bez windy, wózkarni ani choćby jakiegokolwiek miejsca na klatce, nie mówiąc już o podjeździe na schodach do wejścia na klatkę... (ach te marzenia) Widzę, że wy jesteście już nieźle w tym obcykane :p

aliaolio - musisz napisac czy ci zalezy na duzych kolach, bo to głównie wplywa na wage wózka...oraz ile chcesz kasy przeznaczyc...

Myślałam o kwocie 2,5 tys za cały zestaw 3 w 1... Nie wiem czy to wystarczająca kwota.:zawstydzona/y: Jeśli chodzi o koła to zależy mi na tym aby chociaż tylne nie były małe i plastikowe. Oglądałam wczoraj wózki ale jest ich tyle, że mnie to przerasta :szok:

Aliaolio polecam cybex callisto 3w1. Wyglada swietnie i jest bardzo funkcjonalny. Później zostaje Ci Spacerówka, na która i tak każda z mam docelowo sie przenosi.
..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE 2012 sklep internetowy: CALLISTO 2012 wózek głęboko-spacerowy + fotelik samochodowy ATON BASIC
Z lekkich fajne są tez loola up
..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE 2012 sklep internetowy: LOOLA UP (3w1) wózek spacerowy + gondola WINDOO + fotelik CREATIS
Avio
..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE 2012 sklep internetowy: AVIO 2012 zestaw (3w1) wózek głęboko-spacerowy + fotelik samochodowy HUGGY Multifix
Jak coś znajdę lekkiego na większych tylnich kołach to napisze, ale one zazwyczaj maja pompowane te koła co zwieksza ich masę. I ważą ok 12 kg dolicz do tego ciężar dziecka plus jakieś zakupy... Po schodach będzie cieżko :p

My wózek odkupujemy od znajomych. Gondolę, spacerówkę i fotelik ze wszystkimi akcesoriami. Po tym, jak już będzie można dziecko w spacerówce wozić pewnie kupimy jakąś lepszą, nową, bo dłużej będzie przydatna :).

hej! a czy któraś z Was ma jakieś doświadczenie z Quinny Speedi? wersja spacerówka+gondolka?
zastanawiamy się nad tym wózeczkiem ale nikt z moich znajomych go nie ma

reklama
Deszczyk... moi znajomi mieli dla swojego synka. Byli zadowoleni. Jednak 3kołowe wózki jakoś mało stabilne mi się wydają. Kiedyś to tylko Speedi chciałam... a teraz hmm...

Do góry