reklama
januarka
Fanka BB :)
aninek wozek bardzo ladny faktycznie wyglada nawet lepiej niz na stronce i kolorek sliczny
malinka u nas czasto widac takie wozki tez mi sie podobaja i sa leciutkie wyogladalam nawet w sklepie i gdyby nie to ze juz mutsaka upatrzylismy,ze troche lzejszy to tez bralabym go pod uwage I kolorek jak u aninka taki cieplutki
malinka u nas czasto widac takie wozki tez mi sie podobaja i sa leciutkie wyogladalam nawet w sklepie i gdyby nie to ze juz mutsaka upatrzylismy,ze troche lzejszy to tez bralabym go pod uwage I kolorek jak u aninka taki cieplutki
asia1313
Zaangażowana w BB
Do tej pory naoglądałam się - jak pewnie każda z Was - tysiące wózeczków. Moimi typami były: x-lander xa i jedo fyn.
Wczoraj byłam oglądnąć oba wózeczki i cóż....żaden z nich nie spełnił moich oczekiwań. Jestem mamuśką 13-latka i kierowałam się przede wszystkim tym, czego brakowało mi w wózku sprzed parunastu lat.
A mianowicie:
-pompowane kółka - duże ułatwienie przy jeździe po nierównościach, po śniegu, itd.
- Możliwość podnoszenia zagłówka w gondoli
- możliwość wpięcia spacerówki przodem i tyłem do kierunku jazdy
-regulacja zagłówka w spacerówce do pozycji leżącej
- regulowany podnóżek
Po oglądnięciu wózków mój wybór padł jednak na wózek TAKO [h=1]BABY HEAVEN LINE 2012 STELAŻ ALU 3W1[/h]kolorek nr 4
spełnia on dokładnie wszystkie moje wymagania. Mam nadzieję, że się dobrze sprawdzi. Czy któraś z Was miała może jakieś doświadczenie z tym wózeczkiem??
Wczoraj byłam oglądnąć oba wózeczki i cóż....żaden z nich nie spełnił moich oczekiwań. Jestem mamuśką 13-latka i kierowałam się przede wszystkim tym, czego brakowało mi w wózku sprzed parunastu lat.
A mianowicie:
-pompowane kółka - duże ułatwienie przy jeździe po nierównościach, po śniegu, itd.
- Możliwość podnoszenia zagłówka w gondoli
- możliwość wpięcia spacerówki przodem i tyłem do kierunku jazdy
-regulacja zagłówka w spacerówce do pozycji leżącej
- regulowany podnóżek
Po oglądnięciu wózków mój wybór padł jednak na wózek TAKO [h=1]BABY HEAVEN LINE 2012 STELAŻ ALU 3W1[/h]kolorek nr 4
spełnia on dokładnie wszystkie moje wymagania. Mam nadzieję, że się dobrze sprawdzi. Czy któraś z Was miała może jakieś doświadczenie z tym wózeczkiem??
Cześć Dziewczyny:-) ja wczoraj zamówiłam wózek X-Landera X-Move z fotelikiem i bazą. Długo się zastanawiałam, ponieważ miałam jeszcze na oku Espiro Vector Pro i Graco Evo. Objechaliśmy parę hurtowni i pojeździłam sobie troszkę wózkami, miałam okazje porównać i oboje zadecydowaliśmy,że X będzie najwygodniejszy dla Nas:-) Powiem tak duży plus za pompowane koła dla tej bryczki i obracaną spacerówkę. Graco też fajny ale taki strasznie "delikatny" się mi wydawał. Espiro natomiast strasznie ciężki z resztą mój Luby stwierdził, że jemu najwygodniej tym X się jeździ i koniec Wózka oczywiście nie kupiłam w sklepie, ponieważ duuużżooo taniej mnie wyszło przez neta zamawiać:-) Jak tylko przyjdzie to dam znać.
Nie wiem czy mogę wkleić link ale zaryzykuje;-) Ja dokładnie kupiłam ..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE 2012 sklep internetowy: X-lander X-MOVE 2012/2013 (4w1) wózek głęboko-spacerowy + fotelik Maxi Cosi Cabrio FIX + baza do auta FAMILYFIX gwarancja 3 lata - Door to Door! wyszło mnie ok. 400zł mniej niż w sklepie.
Dotka jeżeli bd zamawiać ten sam wózek, zaznacz żeby ci jeszcze doliczyli adaptery do fotelika samochodowego, koszt chyba 60zł bo bez nich nie nałożysz fotelika na koła.
Dotka jeżeli bd zamawiać ten sam wózek, zaznacz żeby ci jeszcze doliczyli adaptery do fotelika samochodowego, koszt chyba 60zł bo bez nich nie nałożysz fotelika na koła.
aninek ale bryka dla córci będzie się woziła mała lalunia ;-)
M@linka moja sąsiadka ma ten wózek Tako i jest mega zadowolona.
Ja pozostaje przy wózku: JEDO FYN CLASSIC kolor nr: 300
biel z granatem.
..:: Jedo - wczytywanie ::..
M@linka moja sąsiadka ma ten wózek Tako i jest mega zadowolona.
Ja pozostaje przy wózku: JEDO FYN CLASSIC kolor nr: 300
biel z granatem.
..:: Jedo - wczytywanie ::..
reklama
Babki - dla mnie X-lander ma za małą gondolke, więc odpadł, ale ładny bardzo.
Natomiast stawiam na JEDO FYN 4ds freeline. Może nie jest taki dizajnersko nowoczesny, ale ma to, co potrzebuję i wszystko, co wymieniłaś, Asiu, w nim jest.
Cenę dobrą ma na allegro "Świat dziecka", bo można odebrać w sklepie i w razie reklamacji dają zastępczy na ten czas. Ale ostatnio znalazłam jakąś promocję w sklepie w moim mieście i za 1400 można kupić też z tą opcją wózka zastępczego.
Natomiast stawiam na JEDO FYN 4ds freeline. Może nie jest taki dizajnersko nowoczesny, ale ma to, co potrzebuję i wszystko, co wymieniłaś, Asiu, w nim jest.
Cenę dobrą ma na allegro "Świat dziecka", bo można odebrać w sklepie i w razie reklamacji dają zastępczy na ten czas. Ale ostatnio znalazłam jakąś promocję w sklepie w moim mieście i za 1400 można kupić też z tą opcją wózka zastępczego.