reklama
-caroline-
Fanka BB :)
martinek gratulacje zakupu.. wózeczek naprawdę fajny - mój już czeka w sklepie ale odbiorę dopiero w styczniu bo póki co remont i boję się że się zakurzy :-)
asia1313
Zaangażowana w BB
elisse
Fanka BB :)
martinek, asia1313 śliczne wózeczki. Już niedługo będą mieć pasażerów.
Co sądzicie o tym foteliku. Wydaje mi się, że w testach wypada całkiem dobrze.
..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE 2012 sklep internetowy: RECARO fotelik YOUNG PROFI Plus 0-13kg (kolory Maclaren)
Co sądzicie o tym foteliku. Wydaje mi się, że w testach wypada całkiem dobrze.
..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE 2012 sklep internetowy: RECARO fotelik YOUNG PROFI Plus 0-13kg (kolory Maclaren)
muuuum_to_be
Mama Janka
hej fajny ten wozek powyzej i lozeczko tez mi sie podoba Ale my juz tez kupilismy Nasza bryke i tez jestesmy mega zadwoleni. Jest ladny i funkcjonalny bo z gondolki robi sie fotelik samochodowy. Jestem mega szczesliwa ze wlasnie go wybralismy i juz nie moge sie doczekac pierwszego spacerkuuuu
a wyglada tak:Jane Muum Matrix Light 2 Travel System (Earth) from Jane part of the Travel Systems range available at PreciousLittleOne
a wyglada tak:Jane Muum Matrix Light 2 Travel System (Earth) from Jane part of the Travel Systems range available at PreciousLittleOne
hej fajny ten wozek powyzej i lozeczko tez mi sie podoba Ale my juz tez kupilismy Nasza bryke i tez jestesmy mega zadwoleni. Jest ladny i funkcjonalny bo z gondolki robi sie fotelik samochodowy. Jestem mega szczesliwa ze wlasnie go wybralismy i juz nie moge sie doczekac pierwszego spacerkuuuu
Napisz proszę, bo słyszałam ze w tym wózku jest jakby uczucie ze gondolki która jest przyczepiona do stelaza lata na wszystkie strony i ze Spacerowka jest to samo. Czy to prawda? Ach no i ze jest bardzo sztywny. Zastanawiałam sie nad nim ale tyle negatywnych opinii sie naczytalam ze jestem ciekawa Twojego zdania
reklama
muuuum_to_be
Mama Janka
Nie, mi nic nie lata, gondolka dobrze sie trzyma, spacerowka z tego co pamietam (bo juz schowalismy) tez. A wozek jest bardzo zwotny jak dla mnie i jak jechalam nim ze sklepu, to nie wariowal na dziurach czy chodniku, wiec mysle ze dzidzia nie bedzie czula podskokow w srodku. Jedyne co to bede musiala zawsze pamietac o nacisnieciu hamulca po postawieniu wozka np w parku czy chodniku, bo jest taki lekki ze nawet z lekkiej goreczki sobie zjedzie. A poza tym ja z kolei slyszalam duzo pozytywnych opini, ogolnie o firmie Jane i o tym wozeczkuNapisz proszę, bo słyszałam ze w tym wózku jest jakby uczucie ze gondolki która jest przyczepiona do stelaza lata na wszystkie strony i ze Spacerowka jest to samo. Czy to prawda? Ach no i ze jest bardzo sztywny. Zastanawiałam sie nad nim ale tyle negatywnych opinii sie naczytalam ze jestem ciekawa Twojego zdania