reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki, foteliki - czyli pierwsza bryka dla naszego smyka ;)

reklama
[h=5]Pierwsza bryka dla mojego smyka jest już u mnie w domku. Jest super - wygląda jeszcze lepiej niż na zdjęciach :)[/h] 14968118.jpg

naprawdę dziewczyny swoją funkcjonalnością przebija całą masę innych wózków, które oglądałam. Także naprawdę gorąco polecam !!!

:) - co za niespodzianka - właśnie był kurier :) dopiero co złożyliśmy wózeczek, które właśnie wstawiłam post powyżej, a już do składania jest łóżeczko - HURA !!! :happy2:
Łóżeczko będzie wyglądać tak:
lozka_kawa2.jpg

[h=1]martinek
to jest model:TAKO BABY HEAVEN LINE NOWOŚĆ 2012 STELAŻ ALU 3W1[/h]http://allegro.pl/tako-baby-heaven-line-nowosc-2012-stelaz-alu-3w1-i2773273662.html

hej fajny ten wozek powyzej i lozeczko tez mi sie podoba :) Ale my juz tez kupilismy Nasza bryke i tez jestesmy mega zadwoleni. Jest ladny i funkcjonalny bo z gondolki robi sie fotelik samochodowy. Jestem mega szczesliwa ze wlasnie go wybralismy i juz nie moge sie doczekac pierwszego spacerkuuuu

a wyglada tak:Jane Muum Matrix Light 2 Travel System (Earth) from Jane part of the Travel Systems range available at PreciousLittleOne

Napisz proszę, bo słyszałam ze w tym wózku jest jakby uczucie ze gondolki która jest przyczepiona do stelaza lata na wszystkie strony i ze Spacerowka jest to samo. Czy to prawda? Ach no i ze jest bardzo sztywny. Zastanawiałam sie nad nim ale tyle negatywnych opinii sie naczytalam ze jestem ciekawa Twojego zdania

reklama
Napisz proszę, bo słyszałam ze w tym wózku jest jakby uczucie ze gondolki która jest przyczepiona do stelaza lata na wszystkie strony i ze Spacerowka jest to samo. Czy to prawda? Ach no i ze jest bardzo sztywny. Zastanawiałam sie nad nim ale tyle negatywnych opinii sie naczytalam ze jestem ciekawa Twojego zdania
Nie, mi nic nie lata, gondolka dobrze sie trzyma, spacerowka z tego co pamietam (bo juz schowalismy) tez. A wozek jest bardzo zwotny jak dla mnie i jak jechalam nim ze sklepu, to nie wariowal na dziurach czy chodniku, wiec mysle ze dzidzia nie bedzie czula podskokow w srodku. Jedyne co to bede musiala zawsze pamietac o nacisnieciu hamulca po postawieniu wozka np w parku czy chodniku, bo jest taki lekki ze nawet z lekkiej goreczki sobie zjedzie. A poza tym ja z kolei slyszalam duzo pozytywnych opini, ogolnie o firmie Jane i o tym wozeczku :tak:

Do góry