reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki, foteliki - czyli pierwsza bryka dla naszego smyka ;)

columbina mura brązowy też był moim faworytem zaraz po x-landerze także dobry wybór :-)
sylvanas tak jak napisałaś ja też bardziej wolę cabriofix niż city.. ten city to taki trochę bardziej lichy przy cabriofix a przy zmianie muszę dopłacić 100 zł także ogromnej różnicy w cenie nie ma.. może będę miała możliwość pożyczyć bazę także wygodnie by było..
a z takich mniej istotnych róznic to ja akurat się cieszę ze zmiany decyzji bo kolory cabriofixa bardziej mi odpowiadają niż city :-)
ale jest tyle fotelików na rynku że człowiek wariuje jak ma podjąć jakąś decyzję.. ;-)

reklama
Dziewczynki a co sądzicie o wózkach Tako? Bo my wczoraj pojechaliśmy pooglądać i się rozchorowałam na taki oto wózek, strasznie mi się podoba, wygląda na fajny i cena też ok, super się prowadzi...co sądzicie?

Załączniki

• tako-captiva-mohican-05_3729.jpg
    tako-captiva-mohican-05_3729.jpg
    28,4 KB · Wyświetleń: 93
ja mało jestem zorientowana w markach o których nie czytałam ale na pierwszy rzut oka dobrze że ma pompowane kółka - przy zimowych spacerach to rewelacja.. widzę też że ma daszek przy tym okryciu na nóżki czyli maleństwu wiatr ani śnieg nie będzie zawiewał do budki.. sprawdź czy spacerówka jest w opcji przód/tył bo mnóstwo osób mi mówi że to jest straaaasznie ważna sprawa! ps. tak z kobiecego punktu widzenia ładne kolorki :-)

caroline można i gondolę i spacerówkę montować przodem i tyłem. A co do kolorków to rozważamy jeszcze czarno-srebrny, mój oczywiście stwierdził że jak drugi będzie chłopiec to też będzie pasować...:-D W sumie może i racja ale sprowadziłam go na ziemię, że najpierw niech urodzi się jedno i da mi chwilę odetchnąć a potem niech się za synka bierze;-)

m@linka to takie plany jak u mnie.. też wybrałam kolorek uniwersalny jakby była niespodzianka i drugi był synek.. my znowu chcemy jedno po drugim ale też boję się że trauma po pierwszym zostanie i jakaś deprecha i nie będę chciał drugiej dzidzi tak szybko :-( a dla mnie różnica wieku półtora roku między dzieciakami byłaby idealna.. i dla dzieci też fajnie ale zobaczymy jak to wyjdzie po pierwszym porodzie :-D

caroline no mój od początku był pewny że będzie chłopiec, ja w sumie też...teraz już dotarło do niego że będzie dziewczynka ale synek jak widać dalej w planach jest:-D Ja bym chciała tak ze dwa lata dać sobie odpoczynku, bo na początku roku miałam przejścia z poronieniem, teraz ciąża więc ja i mój organizm chyba będziemy potrzebowali odpoczynku. Ale tak jak mówisz, pewnie wszystko życie na bieżąco zweryfikuje:tak: Teraz oby do stycznia;-)

Aninek super :) widze ze kombinezon zapielas pasami, ja tez tak zrobilamze swoim, w fotelik samochodowy wpielam, ale wczesniej teletubisia ubralam w niego i ubralam mu szydelkowa czapke i butki, zaraz foto pokaze :)

DSC01825.jpg

reklama
Dotka hehe no jak dziecka jeszcze nie ma to chociaz kombinezonik mozna zapiac :-D tylko, ze ja nie mam poki co zadnej lalki ani nawet misia zeby wlozyc do srodka.

Do góry