reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki, foteliki - czyli pierwsza bryka dla naszego smyka ;)

Jedo Fyn oglądałam na żywo. Na pewno funkcjonalnie dużo lepszy od x-landera - moja opinia. Tak - masz rację Hunianka x-lander ma bardzo małą gondolkę.
Ja już zamówiłam wózek TAKO :
[h=1]3w1 Wózek Baby Heaven line ALU+fotelik-wózki TAKO[/h]Mam nadzieję, ze będę zadowolona. Za funkcjonalnością o której pisałam przemówiło do mnie jeszcze to, ze jest lekki :)
14968118.jpg

Mam nadzieję, ze będę zadowolona.

reklama
My też już wózek zamówiliśmy! Cieszę się, bo już oczopląsu dostawałam od nich... a tak to z głowy kolejna rzecz :-)

Maxi Cosi Mura 3 w kolorze Dress Blue + fotelik Maxi Cosi CabrioFix też w kolorze Dress Blue :)
e0f99dfcee556550.jpg

columbina super zakup gratulacje! będziesz zadowolona z zakupu :-) a na kiedy odbiór bryki?
asia1313 zakup rewelacja.. każda ma swoje typy co do wózeczków ale oby każdej z nas sprawdził się wybór :-) szkoda że nie ma takiego wózka idealnego w którym wszystko by było tak jak nam się marzy :-)

dziewczyny te wózeczki jedo też bardzo ciekawe ! ajj już nie mogę się doczekać aż nasze pociechy weźmiemy na spacery! :-D

caroline wózeczek ma przyjechać do nas kurierem. Zamówiliśmy go wczoraj wieczorem, więc w weekend kurierzy nie jeżdżą... w poniedziałek pewnie go zapakują i poślą, więc koło wtorku/środy myślę, że będziemy go mieć :D

Columbina bardzo ładny wózeczek, moja znajoma ma podobny i sobie chwali, nawet ja go prowadziłam i musze przyznać że fajnie się jeździ:))

A właśnie jak chodzi o wózki to polecam taki kolorystyka właśnie koleżanka ma i mnie się dobrze prowadził więc gdyby ktoś nie był jeszcze zdecydowany to polecam:))

Wózkowy zawrót głowy :) ja mam jeszcze po Hani bryczkę - kolumbynę - muszę ją trochę odrestaurować. Waży ten wózek ze 20 kilo! Ma pompowane koła, amortyzowany jest na paskach skórzanych i mieści się tylko do kombiaka.- Ale to będzie auto zastępcze.
Mam od siostry po jej synku prawie nówkę Espiro Vector Pro Jukisia, po roku i tak pewnie kupię jeszcze spacerówkę jakąś a Espiro Vector Pro oddam siostrze, wózek jest ładny co do prowadzenia go porównanie mam jedynie do mojej starej kolumbryny:) hehe i przy niej wydaje się mega lekki :rofl2:

nooo magdus30 my teraz tu na forum narzekamy na to że kółka mało skrętne, że ciężki, że gondolka za mała a rzeczywiśce jak ktoś miał kiedyś taki wózek to każdy następny to luksus :-) miałam przyjemność prowadzić taki wózeczek i te co teraz są to nawet nie ma porównania w lekkości, składaniu no i prowadzeniu.. także pewnie docenisz szybko zalety wózeczka espiro :tak:

2012-11-14 19.45.01-2.jpg
Jest wreszcie w domku pojazd Helenki:) narazie zamontowałam spacerówkę, z tyłu leży gondolka, śpiworek i inne bajery...nie moge sie doczekac spacerków:)

reklama
Do góry