Mamusie a słyszałyście coś o wózkach Camarelo Producent wózków dziecięcych - Wózki spacerowe, Foteliki samochodowe, Wózki dziecięce :: Strona główna - Najlepsze produkty dla twojego dziecka. ? Myślę nad modelami sevilla albo carera. Mają długie gondole na 85cm, pompowane koła, no i cudne kolory
reklama
grabola87
Fanka BB :)
mamamm ja jakiś czas temu też byłam w tej samej sytuacji co ty. Ale po obejrzeniu zdecydowałam się na bebetto luca. Czasami jeszcze poczytam, popatrzę w internecie na inne wózki ale zdania już nie zmienię
grabola87
GingerBaby
Jak dla mnie lepsza czarna
Sosnowiczanka
Mamusia Alanka :)
mnie sie podoba biała rama+czarny wózek
A mam pytanie do mam które kupują/kupiły wózki bebetto. One wszystkie w spacerówkach mają przedłużaną budkę
A mam pytanie do mam które kupują/kupiły wózki bebetto. One wszystkie w spacerówkach mają przedłużaną budkę
mamma-mila
Jak dla mnie biała rama wygląda świetnie
Sosnowiczanka - w bebetto holland możesz niemal zamknąć dziecko w spacerówce taka ta buda wielka. Na zimowe, chłodne lub deszczowe dni - bomba nie wiem jak w innych modelach. W silvii jeszcze też tak jest na 100%
Sosnowiczanka - w bebetto holland możesz niemal zamknąć dziecko w spacerówce taka ta buda wielka. Na zimowe, chłodne lub deszczowe dni - bomba nie wiem jak w innych modelach. W silvii jeszcze też tak jest na 100%
myszkajoasia
Sosnowiczanka sprawdzę rano jaka jest u nas buda :-)
reklama
Podziel się: