reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wózki, ciuszki i inne rzeczy dla naszych dzieciaczków - NOWY -(STARY ) WĄTEK ;)

Dziewczyny, a dla mnie te lalki to przesada!
Kiedyś ogladałam program o kobietach, które
zamiast swoich dzieci niańczyły takie lalki! Okropne!
Jeździły z nimi na spacer, karmiły,
przewijały i mówiły, że wolą mieć takie cudo
bo nie płacze, nigdy nie dorośnie, a jak się znudzi można
ją odłożyć na półkę.

reklama
Dziewczyny, a dla mnie te lalki to przesada!
Kiedyś ogladałam program o kobietach, które
zamiast swoich dzieci niańczyły takie lalki! Okropne!
Jeździły z nimi na spacer, karmiły,
przewijały i mówiły, że wolą mieć takie cudo
bo nie płacze, nigdy nie dorośnie, a jak się znudzi można
ją odłożyć na półkę
.
:szok::szok::szok:

Fajne te lalki, wyglądają bardzo realistycznie :tak: i pewnie dla wieu dziewczynek to szczyt marzeń, ja jednak 1000zł za lalke w życiu bym nie dała :sorry: Dobrusia jest maniaczką wszelkiego rozdzaju duzych autek, traktorów itp., ma to chyba po mamusi :cool2:

Ja jak zobaczylam pierwszy raz przed chwila te laleczki to az sie przestraszylam,ale ogladalam 2 i 3 raz i juz jest oki,rozumiem dziewczynki,ktore chca miec takie lale,ale cena mnie powalila na kolana

Agus,gus,gus wspanialy prezent dostal Kubus,echh mi sie tez taki stoliczek marzy dla Marysi,wujek powiedzial,ze pomysli:-pa powiedz czy ta lampka naprawde swieci???

Takie krzeselko-uczydelko ma moja maja,dostala na roczej od mojej mamy.lamka swieci w roznych kolorach i glos zawsze mowi jaki to kolor.Jest kilka melodyjek,piosenka z cyframi,z alfabetem....Fajne.

Ja tymi lalkami tez sie przerazilam,ze sa az tak podobne do prawdziwych noworodkow.i mysle,ze starsze dziewczynki bardziej docenilyby jakosc tych lalek.

Mamoot fajna stronka:tak:

Ja w dalszym ciuagu mysle o namiocie do Marysi pokoju i stolik i krzeselo to jest to czego potrzebujemy,Marys ciagle rysuje,teraz ja sadzam w krzeselku do karmienia

reklama
Do góry