reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wózki, ciuszki i inne rzeczy dla naszych dzieciaczków - NOWY -(STARY ) WĄTEK ;)

reklama
Nie wiem, czy w dobrym temacie piszę, ale pozwole sobie polecić pewną panią, która sama szyje ciuszki dla dzieciaczków. Co prawda jeszcze u niej nie kupowałam, ale teraz mam zamiar zamówic dla Nataszki cos ładnego z polarku na jesień, chyba spodenki i tunike bo strasznie mi się podobaja :) Podaje adres na jej bloga, gdyż na Allegro sprzedaje głównie poduszki

Little_miss_fashion - blog dostępny pod adresem littlemiss.pinger.pl

Nie wiem, czy w dobrym temacie piszę, ale pozwole sobie polecić pewną panią, która sama szyje ciuszki dla dzieciaczków. Co prawda jeszcze u niej nie kupowałam, ale teraz mam zamiar zamówic dla Nataszki cos ładnego z polarku na jesień, chyba spodenki i tunike bo strasznie mi się podobaja :) Podaje adres na jej bloga, gdyż na Allegro sprzedaje głównie poduszki

Little_miss_fashion - blog dostępny pod adresem littlemiss.pinger.pl
hmm a to nie jest czasem Twoja strona... nie żebym się czepiała, ale w komentarzach ktoś sie pyta tej Pani z bloga co z blogiem jej córeczki Nataszy, a pisałas, że Twoja córka sie tak nazywa... dziwny zbieg okoliczności...
a ubranka naprawdę fajne :tak:

reklama
Wow Joasiek fajna bryka i nawet cena nie z kosmosu :tak:
a my zdecydowalismy sie na uzywany wózek haucka z Niemiec... podobaja mi sie wózki tej firmy, ale na polski rynek tylko kilka modeli spacerówek wypuścili... nie będe ukrywac, że cena korzystna, bo teraz cienko z kasą u nas... a wózek w świetnym stanie ponoć (zobaczymy jak przyjdzie...)
o taki

Do góry