reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wózki, ciuszki i inne rzeczy dla naszych dzieciaczków - NOWY -(STARY ) WĄTEK ;)

reklama
Joasiek nie wiem :zawstydzona/y: ma lekki stelaż aluminiowy... mi sie podoba, że ma wypinana barierkę i jest duża, ma twardy podnóżek, nie taka gumę, a do tego ten podnóżek łamie sie na pół... i jeszcze rączki sie wysuwają, więc łatwiej przypasowac dla mnie i męża, bo różnica prawie 30 cm we wzroście...
ale chwalić go na razie nie będę, zoabaczymy jak przyjdzie, no ale to tylko 150 zł , więc chyba żałowac nie będę, bo za ta kasę tylko zwykła badziewna parasolka by była :sorry2:

hmm a to nie jest czasem Twoja strona... nie żebym się czepiała, ale w komentarzach ktoś sie pyta tej Pani z bloga co z blogiem jej córeczki Nataszy, a pisałas, że Twoja córka sie tak nazywa... dziwny zbieg okoliczności...
a ubranka naprawdę fajne :tak:

Wierz mi, że byłabym bardzo happy gdybym potrafiła własnorecznie uszyć takie śliczności dla mojej córci i napewno bym się tego nie wstydziła i nie ukrywała :D

Ja też próbuję pracować rękoma, ale robie coś innego. Nie dam na dowód linka do mojego bloga, bo po Twojej wypowiedzi wnioskuję, że to "nielegalne" :D Ale jak troszke poszukasz w necie, to myślę, że mnie znajdziesz i Twoje obawy sie rozwieją :)

Rosali nie chodzi, że nielegalne, ale serio myślałam, że to Twoje dzieła :tak: a znalazłam, że robisz też biżu ;-) jest fajna i widziałam śliczne kolczyki na szydełku :tak:

Basiu ja znam ta firmę, kolezanka kupila na allegro - i wiesz co .... kolko sie zepsuło po krótkim użytkowaniu i klops nie mozna było zrobic z tego co pamietam, ale jak Fabio był mały to tez sie oglądałam własnie za tymi wózeczkami:tak:

reklama
Basiu trójkołowce ponoć wywrotne są, i źle się pod krawężnik podjeżdża :sorry2:
dziś przyszedł do mnie ten wózek i jestem zła, bo miał być czysty i zadbany a jest brudny:crazy: i w stanie co najwyżej dobrym :wściekła/y:
sprzedający udaje świętego, że wg niego wózek igła, a tu taki klops... po raz pierwszy aż tak sie nacięłam...
pomijając brud i kilka drobnych mankamentów, wózek ok, duży (mała jak liliput wygląda), łatwo sie rozkłada, nawet nieźle sie prowadzi... tylko jak pomyślę ile czasu musze poświęcic, żeby go do stanu użyteczności doprowadzić :crazy:
nie będe się bawila w oddawanie, bo szkoda kasy (60 zł za przesyłki) i za tydzień wyjazd, najwyżej wypucuję, pouzywamy trochę i odsprzedamy :sorry2:

Do góry