reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wózki, ciuszki i inne rzeczy dla naszych dzieciaczków - NOWY -(STARY ) WĄTEK ;)

Mata niestety dla niektórych pojęcie czyste - to 2 różne słowwa . Jak nieraz oglądałam jakie brudne buty wystawiają ludzie na allegro to mi się włos na głowie jeżył :szok:

reklama
Oj tak Kasia masz rację, czasami jak przeglądam allegro to w szoku jestem , że ludzie wstydu nie mają :no:

Ja wczoraj kupilam Nadii kurteczke na zimę, szukałam dla niej butów - niestety nie ma nic w moim guscie :szok:
Latalam po całej Manufakturze i nic, a tam tyle sklepów, postanowilam ze Nadia w tym okresie przejsciowym pochodzi w butach po Fabianie a zimowe kupię jej jak cos bedzie fajnego.
Bartek, Ecco Naturino, nie mają jeszcze kolekcji zimowej....
Szukam jeszcze ładnej czapeczki i szaliczka .....

Oj Mata, przykra mialas niespodzainke :baffled: Faktycznie, za taka przesylke nie ma co oddawac wozka, a zrewanzowac mozesz sie odpowiednim komentarzem ( o ile na allegro kupowalas) :tak: Mam nadzieje ze mimo dodatkowej pracy (czyszczenie) bedziecie z wozka zadowoleni :tak:

A wczoraj przyszedl tez nasz :-) Wizualnie jestem zachwycona :tak: prowadzi sie super, sklada rowniez, miejsca zajmuje mniej (a wiec wiecej do bagaznika wejdzie ;-)) no i chyba najwazniejsze - Ola ciagle chce do niego wlazic, prowadzic itp :-D chyba sie podoba :tak:

A ja chciałam się pochwalić że kupiłam Bartusiowi dzisiaj w szmateksie super kurteczkę na jesień i spodnie- takie ogrodniczki ocieplane jak kombinezon właśnie na jesień/zimę w sumie za wszystko zapłaciłam 45 zł ;-)

A wczoraj tata kupił Bartusiowi dresik w smyku za 80 zł :sorry:

Darunia super zakupki!
Ja też muszę pomyśleć o jakiejś przejściówce, bo coraz chłodniej się robi!
Basiu ja też w kwestii wózków Ci nie pomogę, a co do śpiworków to tak jak Marlenka nie mam żadnej ochronki na butki w środku.:happy:

reklama
Do góry