reklama
Oj tak Kasia masz rację, czasami jak przeglądam allegro to w szoku jestem , że ludzie wstydu nie mają
Ja wczoraj kupilam Nadii kurteczke na zimę, szukałam dla niej butów - niestety nie ma nic w moim guscie
Latalam po całej Manufakturze i nic, a tam tyle sklepów, postanowilam ze Nadia w tym okresie przejsciowym pochodzi w butach po Fabianie a zimowe kupię jej jak cos bedzie fajnego.
Bartek, Ecco Naturino, nie mają jeszcze kolekcji zimowej....
Szukam jeszcze ładnej czapeczki i szaliczka .....
Ja wczoraj kupilam Nadii kurteczke na zimę, szukałam dla niej butów - niestety nie ma nic w moim guscie
Latalam po całej Manufakturze i nic, a tam tyle sklepów, postanowilam ze Nadia w tym okresie przejsciowym pochodzi w butach po Fabianie a zimowe kupię jej jak cos bedzie fajnego.
Bartek, Ecco Naturino, nie mają jeszcze kolekcji zimowej....
Szukam jeszcze ładnej czapeczki i szaliczka .....
joasiek1977
Mamusia Oleńki :)
Oj Mata, przykra mialas niespodzainke Faktycznie, za taka przesylke nie ma co oddawac wozka, a zrewanzowac mozesz sie odpowiednim komentarzem ( o ile na allegro kupowalas) Mam nadzieje ze mimo dodatkowej pracy (czyszczenie) bedziecie z wozka zadowoleni
A wczoraj przyszedl tez nasz :-) Wizualnie jestem zachwycona prowadzi sie super, sklada rowniez, miejsca zajmuje mniej (a wiec wiecej do bagaznika wejdzie ;-)) no i chyba najwazniejsze - Ola ciagle chce do niego wlazic, prowadzic itp chyba sie podoba
A wczoraj przyszedl tez nasz :-) Wizualnie jestem zachwycona prowadzi sie super, sklada rowniez, miejsca zajmuje mniej (a wiec wiecej do bagaznika wejdzie ;-)) no i chyba najwazniejsze - Ola ciagle chce do niego wlazic, prowadzic itp chyba sie podoba
marlena nad
:)
Mata,ale mialas przygode,ale znajac Ciebie mroweczko,szybko wypicujesz nowa furke dla Dobrusi
Basia,ale rakietafajny wozeczke
Basia,ale rakietafajny wozeczke
marlena nad
Basia ja mam Maclerena,kupilam osobno,w srodku jest polar i nie ma nic przyszytego w miejscu gdzie sa buciki ;-)
daruuunia3
Czerwcowa mama'08
A ja chciałam się pochwalić że kupiłam Bartusiowi dzisiaj w szmateksie super kurteczkę na jesień i spodnie- takie ogrodniczki ocieplane jak kombinezon właśnie na jesień/zimę w sumie za wszystko zapłaciłam 45 zł ;-)
A wczoraj tata kupił Bartusiowi dresik w smyku za 80 zł
A wczoraj tata kupił Bartusiowi dresik w smyku za 80 zł
mejdia
czerwcóweczka 2008 ;)
Darunia super zakupki!
Ja też muszę pomyśleć o jakiejś przejściówce, bo coraz chłodniej się robi!
Basiu ja też w kwestii wózków Ci nie pomogę, a co do śpiworków to tak jak Marlenka nie mam żadnej ochronki na butki w środku.
Ja też muszę pomyśleć o jakiejś przejściówce, bo coraz chłodniej się robi!
Basiu ja też w kwestii wózków Ci nie pomogę, a co do śpiworków to tak jak Marlenka nie mam żadnej ochronki na butki w środku.
reklama
marlena nad
Darunia gratuluje zakupkow
Moja Marys tez juz smiga w plaszczyku na polarkuraz jest zimno,a raz cieplej,sama nie wiem czasami jak ja ubrac
Moja Marys tez juz smiga w plaszczyku na polarkuraz jest zimno,a raz cieplej,sama nie wiem czasami jak ja ubrac