reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wózki, ciuszki i inne rzeczy dla naszych dzieciaczków - NOWY -(STARY ) WĄTEK ;)

A ja chyba chce taka... WÓZEK SPACEROWY COLETTO VINCI 4 (731058313) - Aukcje internetowe Allegro badz taka Wózek spacerowy EURO-CART LIRA 3 i LIRA 4 (727806140) - Aukcje internetowe Allegro
machalam czyms podobnym na zywo i zwrotne to to, lekkie, siedzisko ok, tylko nie wiem jak sie zachowywac bedzie na genialnych wroclawskich chodnikach :zawstydzona/y: w sumie tak jak kasia, bedzie tylko na wyjazdy i jakies krotkie spacerki :sorry2: no i podobne do quinny zapp ktore mi do gustu przypadlo...

fajne wózeczki, też mi sie podobają, ale kurcze nie na nasze drogi (bo chodników u nas jak na lekarstwo :zawstydzona/y:), poza tym szukam czegos małego i lekkiego, co by do naszego clio wlazło i w miarę taniego :sorry2:
mam kilka typów i dziś chyba wybierzemy coś z m, bo niedługo mamy wyjazd dość daleko i nie da rady naszego czołgu targać :sorry2:
najprawdopodobniej padnie na ten (czerwony i pomarańcz)
wózek BABY DESIGN MINI 2009 okrycie+KURIER GRATIS (735971859) - Aukcje internetowe Allegro
chociaż mi bardzo tez podoba się ten chicco
CHICCO LITE WAY + śpiworek + pałąk + GWAR.POL. (731291490) - Aukcje internetowe Allegro
ale cena juz mniej... zobaczymy co jeszcze m powie...

reklama
Wy chyba wszystkie macie juz parasolki,a ja jezdze caly czas naszym wielofunkcyjnym i w sumie jestem zadowolona:-)

Wy chyba wszystkie macie juz parasolki,a ja jezdze caly czas naszym wielofunkcyjnym i w sumie jestem zadowolona:-)
żebyśmy mieli większe auto albo chociaz mieszkali w mieście, to nie rozglądałabym sie za spacerówką... niestety na jakikolwiek wyjazd ciężko tachać naszą stacjonarną spacerówkę:baffled: a ta lekka ma byc własnie na wyjazdy, w razie awarii tej wiekszej oraz tak na przyszłość, kiedy będzie potrzebna tylko czasami (duża zajmuje nam pół przedpokoju i ciężko się w domu czasem obrócić :dry:)

Ja z kolei na 3 piętrze i choć i tak trzymam wózek u mamy na pierwszym to zdecydowała waga wózka , a u nas wszędzie proste chodniki więc nie trzeba dużych kół

Mata moja kolezanka ma chicco ta,ktora pokazywalas,jest superrrrrrrr:tak:
Joasiek bardzo mi sie podobaja Twoje propozycje:-),tylko nie wiem czy sie rozkladaja do spania??????????,ja widzialam quinny wlasiwie identyczna i tamta sie nie rozklada,chicco napewno i to bardzo nisko:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry