reklama
Mamoot, dziekuje
Na bucikach nie chce oszczędzać, według mnie na tym etapie to najwazniejszy element garderoby, nie chce pózniej sobie zarzucać, ze z mojej winy Paulinka ma problemy...
Mam dokładnie takie samo podejście. Wojciaszek miał do tej pory same Bartki.
Wydaje mi się, że również dobre sa butki Bata, a trosze tańsze od Bartka.
A w ogóle to Bartki są fajne taki żarcik mały ;-)
No ba!!!:-)
Też uważam, że po domu najlepiej boso (latem) albo w ABS-ach (zimą).
Moim zdaniem to jest najlepszy typ ABS-ów
Mam_dziecko/Skarpetki ABS STERNTALER 19/20 Wiosna (560174091) - Aukcje internetowe Allegro
Sprawdzone przez Wojtka w 100 %. Dobrze trzymają sie nóżki, nie przeszkadzają w chodzeniu (tak jak takie bardziej ogumione skarpetki), świetnie trzymają sie podłogi (lepiej niż skarpetki z takimi małymi antypoślizgowymi kropeczkami). Minusem jest cena, ale jeśli w ciągu roku Wojtek miał tylko 3 pary (i do tego ich nie zużył - bedą dla Stasia), to uważam, że warto. No i cieplutkie frotte na zimę. Bardzo polceam.:-)
Ostatnia edycja:
Mamoot świetne te skarpetki bardzo dziekuję za podpowiedź muszę tylko sprawdzić czy mają większe bo Jasio ma już nóżkę 14 cm (mierzyłam od pięty do dużego palca - trochę byłam w szoku ale ma to po tatusiu) martwię się tylko, że będzie miał problem z kolanami jak za szybko będzie rósł :-(
magdalenkakol
Fan(ka)
My go wlasnie mamy Wczoraj przyszedl Wojtek zadowolony ze hej.Niestety jest troszke wywrotny na boki i trzeba barszo pilnowac ael zadowlonie jest a to najwazniejsze.Ja też ostatnio myślałam o takim jeżdzidełku. Ja upatrzyłam takie cudo;-):
CHICCO QUATTRO JEŹDZIDEŁKO 4w1 NAJTANIEJ OKAZJA! (553897505) - Aukcje internetowe Allegro
Dziadkowie już się zaoferowali, że kupią
Mam dokładnie takie samo podejście. Wojciaszek miał do tej pory same Bartki.
Wydaje mi się, że również dobre sa butki Bata, a trosze tańsze od Bartka.:-)
Krzym teraz nosi Batę (wcześniej też tylko Bartki) i jest zadowolony .(nie chciał zdjąć po przymierzeniu)... my też, bo są tańsze ;-)
reklama
agusia04
Czerwcowa mama'08
Mamoot superowe te skarpeteczki. Chyba się skuszę. Wielkie dzięki;-)