reklama
joan-na
Fanka BB :)
Magdalenkakol, fajnie że możemy poznać Twoją opinię. Czy jest na tyle wywrotny, że dziecko jest w stanie się przewrócić bujając się na jeździku z przyczepionymi płozami?My go wlasnie mamy Wczoraj przyszedl Wojtek zadowolony ze hej.Niestety jest troszke wywrotny na boki i trzeba barszo pilnowac ael zadowlonie jest a to najwazniejsze.
kasiau30
Czerwcowa mama'08
Super skarpety
Wydaje mi się że z tą wywrotnością to i trochę zależy od dziecka. Moja starsza chodziła w chodziku i było ok a mojej siostry syn potrafił się i w chodziku wywrócić . Jak dojdzie sprzęt to i Ola go przetestuje i zobaczymy
Wydaje mi się że z tą wywrotnością to i trochę zależy od dziecka. Moja starsza chodziła w chodziku i było ok a mojej siostry syn potrafił się i w chodziku wywrócić . Jak dojdzie sprzęt to i Ola go przetestuje i zobaczymy
magdalenkakol
Fan(ka)
z plozami jest mniej wywrotny ale sa rzadko bo synowi szybko sie nudzi .Atakie skrecanie rozkrecanienie to nie dla mnie a tymbardzije dla Wojtka jak to juz musi byc ujezdzane .Magdalenkakol, fajnie że możemy poznać Twoją opinię. Czy jest na tyle wywrotny, że dziecko jest w stanie się przewrócić bujając się na jeździku z przyczepionymi płozami?
No wszystkie Bartki są fajneA w ogóle to Bartki są fajne taki żarcik mały ;-)
Ja mam nawet buty Bartka dla siebie 37 rozmiar:-)
joan-na
Fanka BB :)
W sume fakt...nasze dzieci teraz długo na miejscu nie usiedzą. Co to za frajda bujać się cały czas i nie móc pojechać do przoduz plozami jest mniej wywrotny ale sa rzadko bo synowi szybko sie nudzi .Atakie skrecanie rozkrecanienie to nie dla mnie a tymbardzije dla Wojtka jak to juz musi byc ujezdzane .
Dziewczyny starszych dzieci - jakie polecacie foteliki dal tych najstraszych maluchów - te od 15 do 36 kg? Marysia mi sie juz na długosc nie miesci w tym 9-15 i musze ja przesadzic do wiekszego a Michasia do jej.
Zalezy mi na tym zeby ten duzy fotelik sie maksymalenie rozkładał? Czy sa w ogóle takie? No i ci zeby nie był drogi ale był firmowy.
Zalezy mi na tym zeby ten duzy fotelik sie maksymalenie rozkładał? Czy sa w ogóle takie? No i ci zeby nie był drogi ale był firmowy.
reklama