reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki, ciuszki i inne rzeczy dla naszych dzieciaczków - NOWY -(STARY ) WĄTEK ;)

Darunia:-D:-D:-D:-D:-D

Mamoot już wszystko napisała a ja tylko dodam że się z nią zgadzam:tak::-D
z tego co pamiętam elefhanten czy jakoś tak też ma fajne buciki:tak: niestety wszystko co dobre jest drogie:baffled:

reklama
Nam dziś ortopeda powiedził, że po domu najlepiej boso lub skarpetki antypoślizgowe a jak zacznie chodzić to po 5 tyg mamy sie pojawić i pogadać o bucikach więc pewnie wtedy coś więcej napiszę ;-)

Mamoot, dziekuje:tak:
Na bucikach nie chce oszczędzać, według mnie na tym etapie to najwazniejszy element garderoby, nie chce pózniej sobie zarzucać, ze z mojej winy Paulinka ma problemy... :tak:

Mam dokładnie takie samo podejście. Wojciaszek miał do tej pory same Bartki.
Wydaje mi się, że również dobre sa butki Bata, a trosze tańsze od Bartka.

A w ogóle to Bartki są fajne :-D:rofl2: :-p taki żarcik mały ;-)

No ba!!!:-)

Też uważam, że po domu najlepiej boso (latem) albo w ABS-ach (zimą).
Moim zdaniem to jest najlepszy typ ABS-ów

Mam_dziecko/Skarpetki ABS STERNTALER 19/20 Wiosna (560174091) - Aukcje internetowe Allegro

Sprawdzone przez Wojtka w 100 %. Dobrze trzymają sie nóżki, nie przeszkadzają w chodzeniu (tak jak takie bardziej ogumione skarpetki), świetnie trzymają sie podłogi (lepiej niż skarpetki z takimi małymi antypoślizgowymi kropeczkami). Minusem jest cena, ale jeśli w ciągu roku Wojtek miał tylko 3 pary (i do tego ich nie zużył - bedą dla Stasia), to uważam, że warto. No i cieplutkie frotte na zimę. Bardzo polceam.:-)

Ostatnia edycja:
Mamoot świetne te skarpetki bardzo dziekuję za podpowiedź muszę tylko sprawdzić czy mają większe bo Jasio ma już nóżkę 14 cm :szok: (mierzyłam od pięty do dużego palca - trochę byłam w szoku ale ma to po tatusiu) martwię się tylko, że będzie miał problem z kolanami jak za szybko będzie rósł :-(

Mamoot super skarpetki:tak: na pewno się skuszę:tak:
ja coś podobnego dla Karola zakupiłam bo mi w kapciach nie chce chodzić a jednak w samych skarpetach na panelach co chwila się ślizgał i przewracał:sorry2:

Mam dokładnie takie samo podejście. Wojciaszek miał do tej pory same Bartki.
Wydaje mi się, że również dobre sa butki Bata, a trosze tańsze od Bartka.:-)

Krzym teraz nosi Batę (wcześniej też tylko Bartki) i jest zadowolony .(nie chciał zdjąć po przymierzeniu)... my też, bo są tańsze ;-)

reklama
Do góry