reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki, ciuszki i inne rzeczy dla naszych dzieciaczków - NOWY -(STARY ) WĄTEK ;)

Witam,
Mata-kow z uszami i patyczkami masz rację. To co mówisz potwierdzają pediatrzy i laryngolodzy. Kiedyś mi się zdarzyło, że nie zauważywszy zostawiłam przy oczyszczaniu ucha kawałek wacika z patyczka. Jasiu przez ok.2 m-cy tarmosił uszko a ja nie mogłam skojarzyć faktów. Wacik w uchu nie był widoczny, bo osadził sie głeboko i zatrzymywał wydzielinę w uchu.Skończyło sie to zapaleniem ucha i wizytą u Laryngologa. Co do proszku to ja od urodzenia używam dla moich dzieci Jelpa, pomimo że jeden ma już 3 latka a drugi w lipcu skończy 2 lata. Niedawno po namowom koleżanek wypróbowałam niemiecki Vizir - świetnie dopiera, ale niestety młodszemu od razu powychodziły krostki na raczkach i nóżkach i zaczał się drapać. Więc powróciłam do Jelpa.

reklama
:tak:Chicco Synthesis przetestowałam na swoich dzieciach i byłam bardzo zadowolona.O Maxi Cosi słyszałam pochlebne informacje na forach, natomiast nie mogę odnieść sie do pozostałych marek. Pozdrawiam
Co sądzicie o tym foteliku? Jest to fotelik CHICCO SYNTHESIS XT-PLUS
362978185

Zastanawiam się jeszcze nad maksi cosi city, graco i coneco. W moim mieście na żywo widziałam tylko fotelik graco. Proszę o jakieś rady. Czytałam że większość mam zakupiła fotelik maksi cosi. Dzięki

[/quote]

:tak:Chicco Synthesis przetestowałam na swoich dzieciach i byłam bardzo zadowolona.O Maxi Cosi słyszałam pochlebne informacje na forach, natomiast nie mogę odnieść sie do pozostałych marek. Pozdrawiam
Co sądzicie o tym foteliku? Jest to fotelik CHICCO SYNTHESIS XT-PLUS
362978185

Zastanawiam się jeszcze nad maksi cosi city, graco i coneco. W moim mieście na żywo widziałam tylko fotelik graco. Proszę o jakieś rady. Czytałam że większość mam zakupiła fotelik maksi cosi. Dzięki

[/QUOTE]

Mamojasia ja zakupiłam w czwartek identyczny fotelik jak ten na zdjęciu na allegro. W poniedziałek pewnie zobaczę go już na żywo. Z przesyłką kurierską zapłaciłam za niego 265 zł. Myślę
że to niedrogo w porównaniu z maksi cosi. Chicco wypada tak samo dobrze w testach jak maksi cosi.

Agacinko, no właśnie my też mamy stacjonarny przewijak, a ten będzie na wyjazdy.

Głuszku, my z braku wanienki dmuchanej na wyjazdach kąpaliśmy Wojciaszk w różnych miskach (na przykład na żaglach), a nawet w umywalce. Gdzie się dało.

Magdziarko zakładasz taką moskitierę na rzep? Opłaca się to kupić? Ja koniecznie musze zabezpieczyć sypialnie przed robalami różnymi, bo mieszkam przy lesie (żeby nie powiedzieć że w lesie:-))

Tak na taką taśmę. Z jednej strony klej do ramy z drugiej rzep..ale jest to takie średnie...na sezon dwa starczy ( nie miałam za bardzo kasy...a to wyszło za grosze...)W obsłudze łatwe do montazu. Taśma mocna, dobrze się trzyma. Gorzej z tą siatką trzyma się tylko jakoś ciężko ja było dociąć do wymiaru ale to nie apteka i ogólny bilans jest na PLUS

Tak na taką taśmę. Z jednej strony klej do ramy z drugiej rzep..ale jest to takie średnie...na sezon dwa starczy ( nie miałam za bardzo kasy...a to wyszło za grosze...)W obsłudze łatwe do montazu. Taśma mocna, dobrze się trzyma. Gorzej z tą siatką trzyma się tylko jakoś ciężko ja było dociąć do wymiaru ale to nie apteka i ogólny bilans jest na PLUS

Ja mam taką moskitierę i wisi już umnie kolejny sezon i jest spoko. Ja jestem zadowolona, fakt że to docinanie to troszkę koszmar, ale..... na wiecej to mnie nie stać.

reklama
Do góry