reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki, ciuszki i inne rzeczy dla naszych dzieciaczków - NOWY -(STARY ) WĄTEK ;)

reklama
Aniknulka nie wiem czy mnie wykluczyłaś z grona dyskutujących, ale wcześniej pisłam Tobie o Avencie, ja byłam bardzo zadowolona i poleciłam bym go wszystkim:tak::tak::tak:

Aniaw23 skąd taki pomysł:szok:, poprostu zapomniałam:-D za dużo masła, o Avencie słyszałam ale ostatnio czytałam u kwietniówek o Tomme T i dlatego się znów zapytała większośc mam z czerwcówek ma już dziedzi więc jest bardziej dośwaidczona w te klocki niż ja.

Magdziarka dzięki za pomysł, już nie kupię tej gąbki :tak: za to przeznacze pieniążki na coś innego dla maluszka:tak:

macie rację pieluszka jest ok. mozna ją łatwo uprać i wysuszyć- a gąbka zarazki, zarazki i jeszcze raz zarazki. ja też przy pierwszym dziecku używałam tylko pieluszki i wanienki tej najtańszej, najzwyklejszej.

Ja też nie miałam gąbki i też zamiast niej pielucha albo i nie , co do wanienki to ostała się jeszcze po starszej i nie widzę sensu kupowania 2 .
Jestem spokojniejsza bo część ciuszków mam popraną ale jeszcze te koszule i coś dla siebe ,ręczniki i pierdy ....

Ja chyba musze zacząc prać ciuszki dla małego, dziś mają robić przemeblowanie w pokoju małego więc może jutro się za to wezmę.
A co myślicie o smoczkach silikon czy lateks?

Ja chyba musze zacząc prać ciuszki dla małego, dziś mają robić przemeblowanie w pokoju małego więc może jutro się za to wezmę.
A co myślicie o smoczkach silikon czy lateks?
ja w ogóle nie uzywam smoczka. kompletnie nie ma takiej potrzeby. ale jesli juz zdecydujesz się dziecku podawać smoczek to na poczatek sa zalecane w całości wykonane z lateksu, tzn. to kółeczko na zewnatrz tez. Sa takie duże na cała buźkę. chicco ma takie i nuk chyba:dry:

Ja też nie będę używać smoczka - teściowa by mnie zabiła :-D Bratanek mojego męża doskonale obył się bez, to pewnie i nasza niunia sobie poradzi...

reklama
Ja też nie będę używać smoczka - teściowa by mnie zabiła :-D Bratanek mojego męża doskonale obył się bez, to pewnie i nasza niunia sobie poradzi...
poradzi sobie na pewno, zwłaszcza jeśli będzie karmiona piersią:tak::tak:a potem odchodzi cały kłopot i ambaras odzwyczajania dziecka od smoka:dry:Nasz Szymek jakoś nie czuje sie uboższy emocjonalnie z powodu braku znajomości ze smokiem:-D;-);-)

Do góry