reklama
agusia04
Czerwcowa mama'08
Anikulka ja też polecam pieluszkę. Jest dużo bardziej higieniczna i łatwa w utrzymaniu w czystości
Aniaw23 skąd taki pomysł, poprostu zapomniałam za dużo masła, o Avencie słyszałam ale ostatnio czytałam u kwietniówek o Tomme T i dlatego się znów zapytała większośc mam z czerwcówek ma już dziedzi więc jest bardziej dośwaidczona w te klocki niż ja.
Magdziarka dzięki za pomysł, już nie kupię tej gąbki za to przeznacze pieniążki na coś innego dla maluszka
Magdziarka dzięki za pomysł, już nie kupię tej gąbki za to przeznacze pieniążki na coś innego dla maluszka
kasiau30
Czerwcowa mama'08
Ja też nie miałam gąbki i też zamiast niej pielucha albo i nie , co do wanienki to ostała się jeszcze po starszej i nie widzę sensu kupowania 2 .
Jestem spokojniejsza bo część ciuszków mam popraną ale jeszcze te koszule i coś dla siebe ,ręczniki i pierdy ....
Jestem spokojniejsza bo część ciuszków mam popraną ale jeszcze te koszule i coś dla siebe ,ręczniki i pierdy ....
ja w ogóle nie uzywam smoczka. kompletnie nie ma takiej potrzeby. ale jesli juz zdecydujesz się dziecku podawać smoczek to na poczatek sa zalecane w całości wykonane z lateksu, tzn. to kółeczko na zewnatrz tez. Sa takie duże na cała buźkę. chicco ma takie i nuk chybaJa chyba musze zacząc prać ciuszki dla małego, dziś mają robić przemeblowanie w pokoju małego więc może jutro się za to wezmę.
A co myślicie o smoczkach silikon czy lateks?
reklama
poradzi sobie na pewno, zwłaszcza jeśli będzie karmiona piersiąa potem odchodzi cały kłopot i ambaras odzwyczajania dziecka od smokaNasz Szymek jakoś nie czuje sie uboższy emocjonalnie z powodu braku znajomości ze smokiem;-);-)Ja też nie będę używać smoczka - teściowa by mnie zabiła Bratanek mojego męża doskonale obył się bez, to pewnie i nasza niunia sobie poradzi...